Home SPORTS NEWS Ινιέστα: «Σαν τελικός με Παρί…»

Ινιέστα: «Σαν τελικός με Παρί…»


Ο Αντρες Ινιέστα ανέφερε πως η Μπαρτσελόνα θα παίξει σαν να είναι τελικός η ρεβάνς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν πάρει 2-2 στο πρώτο ματς, ενώ αντιμετωπίζουν και προβλήματα με απουσίες! Φυσικά ο άσος της «Μπάρτσα» ρωτήθηκε και για τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι, λέγοντας πως η συμμετοχή του απασχολεί όλη την ομάδα του…

«Τα συναισθήματα είναι έντονα γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα πολύ καλή, για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς μας. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα υπέρ μας και θέλουμε να κάνουμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Δεν έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και αυτό είναι ένα σημείο που μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα, αλλά η ομάδα-όπως και να έχει- θα παίξει σαν να είναι τελικός», τόνισε ο διεθνής Ισπανός άσος.

Στη συνέχεια έκανε σύγκριση της ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν με τον αγώνα των «μπλαουγκράνα» κόντρα στη Μίλαν, όταν η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε το εις βάρος 0-2 στο «Σαν Σίρο»!
«Είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση από αυτή του αγώνα με τη Μίλαν. Πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα και την πρόκριση. Πρέπει να παίξουμε όμως με το πάθος και την αποφασιστικότητα όπως στο παιχνίδι με την Μίλαν», ανέφερε.

Για τις πιθανότητες που έχει ο Μέσι να είναι τελικά «παρών» στο παιχνίδι, υπογράμμισε: «Όλα εξαρτώνται από τον Μέσι και πως εκείνος νιώθει για τον τραυματισμό του. Χωρίς αμφιβολία η συμμετοχή ή όχι του Μέσι είναι κάτι που απασχολεί πολύ την ομάδα αλλά περισσότερο από όλα, στην ομάδα θέλουμε να σηκώνουμε τίτλους. Ο Μέσι εάν και όποτε παίζει είναι το νούμερο ένα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr