Home SPORTS NEWS Κόλλησε… η Λίβερπουλ – Όρθια η Έβερτον με γκολάρα Μιραλάς (video)

Κόλλησε… η Λίβερπουλ – Όρθια η Έβερτον με γκολάρα Μιραλάς (video)


Η Λίβερπουλ σ’ ένα ακόμα ματς με τη Γουέστ Χαμ στην έδρα της δεν έχασε από την αντίπαλό της, αλλά το… κακό για τους «κόκκινους» είναι πως δεν νίκησαν κιόλας. Το τελικό 0-0 στο «Άνφιλντ» άφησε τη γηπεδούχο στο -7 από την 5η Τσέλσι. Οι «κόκκινοι» που είχαν τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία τους, δεν κατάφεραν να πετύχουν το τρίτο σερί «τρίποντο» στο «σπίτι» τους και έτσι παραμένουν στην 7η θέση.

Αυτό είναι κάτι που έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ παραμένει στην 7η θέση. Τα «σφυριά» δεν έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική (1-1-0) και είναι στο +7 από τη ζώνη υποβιβασμού με 37 πόντους! Να αναφέρουμε πως η Λίβερπουλ στην έδρα της από το 2003 σε επτά ματς με τη Γουέστ Χαμ δεν έχουν χάσει, και η ιστορία «γράφει» 6-2-0!

Οι συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Κάραγκερ, Άγκερ, Χοσέ Ενρίκε, Λούκας Λέιβα, Τζέραρντ, Χέντερσον (71′ Ασαϊντί), Ντάουνινγκ (25′ Στάριτζ), Κοουτίνιο, Λουίς Σουάρες.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιαασκελάινεν, Ντεμέλ, Κόλινς, Τόμκινς (83′ Πόγκατετς), Ο’Μπράιεν, Ντιαμέ, Νόλαν (62′ Μάθιου Τέιλορ), Ο’Νιλ, Βαζ Τε (63′ Κόλισον), Τζάρβις, Κάρλτον Κόουλ.

Ο Κέβιν Μιραλάς έβαλε τη σφραγίδα του και στον αγώνα της Έβερτον με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με τα «ζαχαρωτά» να παίρνουν ισοπαλία 2-2 και τον πρώην άσος του Ολυμπιακού να πετυχαίνει νέο καταπληκτικό γκολ! Ο Βέλγος επιθετικός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1 μέσα στο Λονδίνο, αλλά οι «πετεινοί» για την 32η αγωνιστική ισοφάρισαν σε 2-2. με τη μάχη για την 3η θέση, αλλά και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εισιτήρια να… φουντώνει!
Να θυμίσουμε πως ο Κέβιν Μιραλάς μία εβδομάδα πριν είχε σημειώσει γκολάρα και στο «Γκούντισον Παρκ» κόντρα στην Στόουν!

Η Τότεναμ που έπαιξε χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ, τον Ντεφόε και τον Γουόκερ (τιμωρημένος) ανέβηκε στους 58 βαθμούς, είναι στην 3η θέση. Η φιλοξενούμενη, μετά από τρεις σερί νίκες, πήρε βαθμό σε πολύ δύσκολη έδρα και με 52 πόντους είναι στο -3 από την 5η Τσέλσι, που έχει ένα ματς λιγότερο και στο -4 από την 4η Άρσεναλ!

Ο Κέβιν Μιραλάς (ήταν βασικός και έγινε αλλαγή στο 87’ για να μπει στον αγώνα ο Νέισμιθ) με καταπληκτική προσπάθεια από τα δεξιά «χόρεψε» τους αμυντικούς της Τότεναμ και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ουγκό Λορίς, κάνοντας το 2-1 για την Έβερτον στο 53’. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Βέλγου άσου στην Πρεμιέρ Λιγκ… Η Τότεναμ είχε κάνει το 1-0 μόλις στο 1’ με τον Αντεμπαγιόρ, ενώ στο 15’ ισοφάρισε ο Φιλ Τζαγκιέλκα. Παρά το γκολ του Μιραλάς η Έβερτον δεν κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη, καθώς η γηπεδούχος ισοφάρισε σε 2-2 στο 87′ με τον Γκίλφι Σίγκουρτσον!

Οι συνθέσεις

Τοτεναμ: Λορίς, Γουόκερ, Ντόσον, Κόκερ, Βερτόνχεν, Σκοτ Πάρκερ (88′ Τομ Κάρολ), Ντεμπελέ (75′ Χάντλστοουν), Χόλτμπι, Ντέμπσεϊ, Σίγκουρτσον, Αντεμπαγιόρ.
Εβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Τζαγκιέλκα, Ντιστέν, Μπέινς, Γκίμπσον, Χάιτινχα, Μιραλάς (86′ Νέισμιθ), Μπάρκλεϊ (52′ Γέλαβιτς), Λίον Όσμαν, Ανιτσέμπε.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr