Home SPORTS NEWS Ρόουρα: «Υπομονή για Μέσι»

Ρόουρα: «Υπομονή για Μέσι»


Όπως ήταν λογικό η συνέντευξη Τύπου του Ζόρντι Ρόουρα ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν περιστράφηκε γύρω από τη συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στην αυριανή ρεβάνς στο “Καμπ Νου”. Ο τεχνικός των “Μπλαουγκράνα” τόνισε πως χρειάζεται υπομονή μέχρι τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να διαπιστωθεί το αν τελικό ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής καταφέρει να αγωνιστεί.

«Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε τι θα γίνει με τους Μέσι, Πέδρο και Αντριάνο. Τα μηνύματα είναι θετικά σχετικά με την κατάστασή τους όμως πρέπει να περιμένουμε μέχρι την προπόνηση προτού πάρουμε απόφαση. Αν αγωνιστούν γιατί θα υπάρχει διαβεβαίωση ότι μπορούν να αγωνιστούν. Όμως, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να αναμένουμε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, τα οποία είναι καθοριστικά για την απόφασή μας. Αν ο Μέσι δεν μπορέσει τελικά να αγωνιστεί τότε θα χάσουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Όμως, ο αντικαταστάτης τους θα παίξει εξίσου καλά».

Για το ματς: «Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίζεις τέτοιες αναμετρήσεις είναι να παίζεις εξαιρετικά στο πρώτο ματς. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό που κάναμε στο Παρίσι. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και κάθε ομάδα επίσης. Μου αρέσει η ισοπαλία (2-2) στο Παρίσι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν τελικό. Θέλουμε τη νίκη».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Παρί: «Δεν νομίζω πως η Παρί θα αλλάξει το σύστημά της συγκριτικά με το πώς αγωνίστηκε στο Παρίσι. Τους γνωρίζουμε καλά. Είναι επικίνδυνοι στην αντεπίθεση όμως είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια ματς και αυτό δεν είναι ικανό να μας αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Πρέπει να νικήσουμε και αυτό θα μας εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά για 6η φορά».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr