Home SPORTS NEWS Ζλάταν καλεί Ρούνεϊ στην Παρί

Ζλάταν καλεί Ρούνεϊ στην Παρί

http://www.goolfm.net/wp-content/uploads/2013/04/rooney-v-zalatan.jpg


Η Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί κατά την άποψη του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, την καλύτερη λύση όσον αφορά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Γουέιν Ρούνει.

Στο ποδόσφαιρο τα στοιχηματικά νέα κάνουν λόγο εδώ και καιρό για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο γαλλικός σύλλογος σχετικά με την περίπτωση του Άγγλου επιθετικού και απ΄ ότι φαίνεται έχει βρει τον απόλυτο σύμμαχο στο πρόσωπο του Σουηδού φορ.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έχει επιβεβαιώσει τις βλέψεις της ομάδας να εντάξει στις τάξεις της τον Γουέιν Ρούνεϊ, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Αγγλία, πριν κάνει επίσημα το οποιοδήποτε βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Με δεδομένο το στοίχημα στην Premiership για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του φετινού τίτλου, ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» αποτελεί μέχρι το τέλος της χρονιάς,  έναν από τους βασικούς παίκτες στους οποίους πρόκειται να στηριχθεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απηύθηνε με δηλώσεις του, ανοιχτή πρόσκληση στον Άγγλο άσο να γίνει μόνιμος κάτοικος Παρισιού, συγκαταλέγοντας τον στη δεκάδα των κορυφαίων επιθετικών στην Ευρώπη.

«Αν θέλει να γίνει μέρος του κορυφαίου πρότζεκτ του ποδοσφαίρου, τότε υπάρχει μόνο ένας σύλλογος για να υπογράψει. Μόνο αυτός γνωρίζει ποια απόφαση θα πάρει το καλοκαίρι, όμως το πλάνο που έχουμε εδώ είναι ξεκάθαρο. Δεν μας ικανοποιεί το να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην Γαλλία, θέλουμε να γίνουμε η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη».