Home SPORTS NEWS Μπέκαμ: «Δεν είμαι πια νέος»

Μπέκαμ: «Δεν είμαι πια νέος»


Οι εμφανίσεις του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχουν αφήσει ικανοποιημένους άπαντες στην Παρί Σεν Ζερμέν με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκέψεις να κρατήσουν τον Άγγλο σούπερ σταρ στο Παρίσι και την επόμενη χρονιά. Ωστόσο ο Μπέκαμ κράτησε χαμηλούς τόνους όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, τονίζοντας πως μετά το τέλος της φετινής σεζόν θα ξεκινήσει τις συζητήσεις.

«Έχω μιλήσει τόσο με τη διοίκηση, όσο και με τον προπονητή. Από την πλευρά μου, ξέρω ότι είναι ικανοποιημένοι μαζί μου και από τη δική τους, ξέρουν ότι και εγώ είμαι καλά στο Παρίσι. Ωστόσο, δεν είμαι πια τόσο νέος. Θα απολαύσω τα πάντα μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα συζητήσουμε για το μέλλον».

Αν θα ξεκινήσει και πάλι ως βασικός στον επαναληπτικό αγώνα στην Βαρκελώνη: «Αν ξεκινήσω βασικός, θα είναι σπουδαίο. Αν πάλι όχι και αγωνιστώ ως αλλαγή, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου.

Είναι ωραίο να παίζει κανείς σε αυτό το γήπεδο και ακόμη καλύτερο αν κερδίζει εκεί. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να μην ήταν με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα, αλλά είναι η καλύτερη ανάμνηση που έχω από αυτό το γήπεδο. Εξίσου σπουδαίο ήταν όταν αγωνιζόμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης και νικήσαμε 2-1 για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr