Home SPORTS NEWS Ξύπνησε… η Ζενίτ (videos)

Ξύπνησε… η Ζενίτ (videos)


Με την πρωτοπόρο ΤΣΚΚΑ Μόσχας να παίζει την Δευτέρα εκτός έδρας με την τελευταία Αλάνια, η Ζενίτ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Τέρεκ Γκρόζνι, πετυχαίνοντας την δεύτερη σερί νίκη, την ίδια ώρα που η Ανζί έμεινε για τέταρτο ματς χωρίς νίκη (0-2-2), γνωρίζοντας την συντριβή με 0-4 στην έδρα της Κράσνονταρ… Με την πρωταθλήτρια να είναι στο -5 από την κορυφή, ενώ η γηπεδούχος έπαιξε ότο το δεύτερο μέρος με 10 παίκτες.

Ισοπαλία 2-2 είχαμε ανάμεσα στη Σπαρτάκ Μόσχας και τη Κούμπαν σε άλλο ματς της Κυριακής για την 22η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος, 1-1 είχαμε στο παιχνίδι Βόλγα-Άμκαρ

Η Ζενίτ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Τέρεκ Γκρόζνι εκτός έδρας. Στο 8’ ο Βίτσελ έκανε το 1-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χουλκ, ενώ ο Μπρούνο Άλβες με ωραίο σουτ σημείωσε το 2-0 για την ομάδα του στο 58’. Το τελικό 3-0 για τη πρωταθλήτρια διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινή προβολή ο Ζιριάνοφ. Να αναφέρουμε πάντως ότι στο 45’+2 για την Τέρεν Γκρόνζι αποβλήθηκε με απέυθείας κόκκινη κάρτα ο Κουντριάσοφ.

Η Ανζί πήρε την… κατηφόρα, αφού… έφαγε τέσσερα γκολ (0-4) στην έδρα της Κράσνονταρ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βάντερσον, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ (34’, 60’, 89’). Σκόραρε και ο Ζοαοζίνιο στο 47’. Η Ανζί είναι στο -7 από την κορυφή.

Σπαρτάκ και Κούμπαν έμεινε για τέταρτο ματς στο πρωτάθλημα αήττητες με το μεταξύ τους 2-2, και έτσι είναι ισόβαθμες στην 4η θέση με 37 βαθμούς. Η γηπεδούχος μετράει 2-2-0 στα τέσσερα τελευταία της, ενώ η φιλοξενούμενη 1-3-0. Στο 23’ με αυτογκόλ του Καμπαρέ έγινε το 1-0 για την Σπαρτάκ, ενώ η Κούμπαν έκανε την ανατροπή με τέρματα από τον Οζμπίλιζ στο 56’ και Μπουκούρ στο 62’. Ισοφάρισε στο 82’ για την γηπεδούχο ο Χουράδο.

Στον αγώνα της Βόλγα με την Αμκάρ η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με πέναλτι του Πέεφ στο 60’ και η γηπεδούχος ισοφάρισε με τον Σαπόγκοφ στο 69’, ο οποίος έκανε επίσης το 1-1 από την «άσπρη βούλα». Η Βόλγα είναι στην 12η θέση με 21 πόντους, ισόβαθμη με τη Ροστόφ, η οποία είναι 13η (οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή). Δυο βαθμούς περισσότερους έχει η Αμκάρ…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr