Home SPORTS NEWS «Πεντάρα η Ρεάλ, γκολάρα ο Ιγκουαΐν (video)

«Πεντάρα η Ρεάλ, γκολάρα ο Ιγκουαΐν (video)


Η Λεβάντε έκανε το λάθος να προηγηθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης την… τιμώρησε με «πεντάρα» (5-1) και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να πετυχαίνει πανέμορφο γκολ! Η «βασίλισσα» έμεινε για έβδομο αγώνα αήττητη (6-1-0) και είναι στο +4 (στη δεύτερη θέση) από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η φιλοξενούμενη (έπαιξε σε όλο τον αγώνα ο Λουκάς Βύντρα) έχει πέσει στην 10η θέση και στο -7 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Λεβάντε έκανε το 1-0 με τον Μίτσελ στο 31’. Στο 36’ ο Ιγκουαΐν ισοφάρισε σε 1-1 με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση, μετά από πολύ όμορφη μπαλιά του Τσάμπι Αλόνσο. Στο 39’ ο Κακά με πέναλτι ολοκλήρωσε την ανατροπή, κάνοντας το 2-1.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που στο ματς ως αλλαγή στη θέση του Καγιεχόν στο 46’, σκόραρε στο 84’ (αυτό ήταν το 29ο γκολ του Πορτογάλο αστέρα στο πρωτάθλημα). Στο 87’ και στο 90’+1 σκόραρε ο Μεσούτ Εζίλ διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Για τη «βασίλισσα» που μέσα στην εβδομάδα έχει και τη ρεβάνς με τη Γαλατάσαραϊ για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, στον πάγκο έμεινε ο Ικέρ Κασίγιας…

Οι συνθέσεις…

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Κακά (57′ Ντι Μαρία), Καγιεχόν (46′ Κρ. Ρονάλντο), Μπενζεμά (76′ Μεσούτ Εζίλ), Ιγκουαΐν.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Λελ, Βύντρα, Μπαγιεστέρος, Χουανφράν, Ιμπόρα, Παπακουλί Ντιόπ, Μίτσελ (77′ Μπαρκέρο), Πέδρο Ρίος (68′ Βάλντο), Ρουμπέν Γκαρθία, Ακουαφρέσκα (69′ Ακουαφρέσκα).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr