Home SPORTS NEWS Ψάχνεται για Κομπανί η Μπαρσελόνα

Ψάχνεται για Κομπανί η Μπαρσελόνα


Η Μπαρσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού κλάσης, που θα αντικαταστήσει επάξια τον Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος διανύει πλέον το 34ο έτος της ηλικίας του και δεν θα είναι για πολύ ακόμη σε θέση να ανταπεξέλθει εξ ολοκλήρου στις απαιτήσεις των «μπλαουγράνα».

Οι διοικούντες την Μπαρσελόνα, με δεδομένο ότι το μετεγγραφικό μπάτζετ θα είναι πάνω από 50 εκ. ευρώ το καλοκαίρι, καλοβλέπουν την περίπτωση του Βινσέντ Κομπανί.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός, παρόλο που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι για έξι ακόμη χρόνια, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «πολίτες».

Οι σχέσεις του με τον προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν είναι οι καλύτερες και αυτό είναι ο βασικός λόγος της επιθυμίας του να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ.

Με δεδομένο αυτό, αλλά και με το δέλεαρ μίας πιθανής μετακίνησης στην Μπαρσελόνα, τo deal είναι πολύ πιθανό να γίνει και ο Κομπανί να φορέσει τη φανέλα των Καταλανών. Aπομένει να δούμε αν η Μπαρσελόνα θα κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του. Εκτός, βέβαια, εάν «γεφυρωθούν» οι σχέσεις του Κομπανί με τον Μαντσίνι, κάτι που φαντάζει λίγο δύσκολο για την ώρα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr