Home SPORTS NEWS Έγραψε ιστορία η Γαλατά, 3-2 την Ρεάλ! (video)

Έγραψε ιστορία η Γαλατά, 3-2 την Ρεάλ! (video)


Μεγάλη ανατροπή και νίκη για την Γαλατασαράι η οποία έφτασε στο 3-1 με μαγικό τακουνάκι του Ντρογκμπά. Στις καθυστερήσεις μείωσαν οι Μαδριλένοι που πήραν την πρόκριση (3-2)

Μαγικό παιχνίδι στην Κωνσταντινούπουλη με την Γαλατά να ανατρέπει την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνει σε αποθέωση στο 3-1 με πρωταγωνστές τις δύο ακριβοπληρωμένες μεταγραφές. Τον Σνάιντερ και τον Ντρογκμπά. Η Ρεάλ μείωσε σε 3-2 στο τέλος με το δεύτερο τέρμα του Ρονάλντο στο ματς, όμως η ανατροπή και η εμφάνιση των Τούρκων θα μείνει στην ιστορία.

Καταπληκτικό το πρώτο 20λεπτο της Ρεάλ. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και δεν άφησε περιθώρια στην τουρκική ομάδα να πιστέψει στο …θαύμα. Η πρώτη στιγμή με τον Ντι Μαρία στο 3′ ήταν και η καλύτερη. Με τον Μουσλέρα εξουδετερωμένο ο επιθετικός των Μαδριλένων σούταρε από μακριά ελάχιστα άουτ σε κενό τέρμα. Μόλις στο 8′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το τέρμα που σημείωσε από κοντά έκοψε τον βήχα των γηπεδούχων. Άλλη μια φάση από τον Ντι ΜΑρία στο 24′ και ΄ύστερα οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα. Πίεσε η Γαλατά αλλά δεν είχε την μεγάλη φάση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Εμπουέ έβαλε το αλατοπίπερο στο ματς στο 57′. Με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Λόπεθ για την ισοφάριση. Το κοινό ζητούσε έστω τη νίκη και στ 61′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία. Μόνος του ο Σνάιντερ σε πάσα πάρε βάλε του Ντρογκμπά κατάφερε να αστοχήσει αστοχήσει από τα 5 μέτρα.

Ακολούθησε ένα μαγικό δεκάλεπτο για την Γαλατά. Αρχικά ο Σνάιντερ πήρε το αίμα του πίσω στο τετ α τετ με τον Λόπεθ και το γήπεδο πήρε φωτιά! Ακριβώς στο επόμενο λεπτό ο Ντρογκμπά δικαιολόγησε γιατί η Γαλατά ξόδεψε τόσα λεφτά για να τον αποκτήσει. Εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι στο 72′ και οι γείτονες έφταναν στο 3-1!

Στα λεπτά που απέμεναν η Γαλατασαράι έψαξε ένα θαύμα μέσα στο δεύτερο θαύμα. Η Ρεάλ σοβαρεύτηκε και άντεξε στην πίεση των Τούρκων. Στο 92′ ο Κριστιάνο μείωσε σε 3-2, σφραγίζοντας την πρόκριση των Καστιγιάνων στην επόμενη φάση.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Μουσλέρα, Εμπουέ (80′ Ελμάντερ), Σεμίχ Καγιά, Γκιοκχάν Ζαν, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαμίτ Αλτιντόπ (46′ Αμραμπάτ), Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Ουμούτ Μπουλούτ (63′ Σαμπρί Σαριόγλου).

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Εσιέν (31′ Αρμπελόα), Βαράν, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Μόντριτς, Μεσούτ Εζίλ (81′ Ραούλ Αλμπιόλ), Ντι Μάρια, Κρ. Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (73′ Μπενζεμά).

Σκόρερς: 57′ Εμπουέ, 71′ Σνάιντερ, 72′ Ντρογκμπά / 7′ και 92′ Κριστιάνο Ρονάλντο

Γήπεδο: “Αλί Σαμί Γεν”, Κωνσταντινούπολη

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Αποβολές: 90′ Αρμπελόα

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr