Home SPORTS NEWS Αποθέωση για Μάλαγα (video)

Αποθέωση για Μάλαγα (video)


Αποθεωτικής υποδοχής στις 6 το πρωί έτυχε η αποστολή της Μάλαγα κατά την επιστροφής της από τη Γερμανία, παρότι οι Ανδαλουσιάνοι αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τον συγκλονιστικό παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ!

Συγκεκριμένα, περίπου 300 οπαδοί της ομάδας έδωσαν το «παρών» στο αεροδρόμιο της πόλης και υποδέχτηκαν πολύ θερμά τους παίκτες, τον Μανουέλ πελεγκρίνι, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη με συνθήματα και τραγούδια!

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 6 το πρωί στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας. Οι οπαδοί της Μάλαγα φορώντας εμφανίσεις της αγαπημένης τους ομάδας, κασκόλ και σημαίες φώναζαν συνθήματα υπέρ των παικτών. Ξεχωριστή αποθέωση είχαμε για τον Χοακίν και τον Αργεντίνο τερματοφύλακας Καμπεγιέρο. Επίσης, οι φίλοι των Ανδαλουσιάνων, κράτησαν και έναν πανό, θέλοντας να δείξουν την αγάπη και την υποστήριξή τους στον προπονητή της ομάδας Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος να θυμίσουμε ότι την Κυριακή παραβρέθηκε στο Σαντιάγκο της Χιλής για την κηδεία του πατέρα του. Οι οπαδοί της Μάλαγα είχαν και πανό κατά της UEFA. Οι Ισπανοί (η διοίκηση του συλλόγου έκανε γνωστό πως θα κάνει καταγγελία στην UEFA για τις αποφάσεις του ρέφερι) είχαν άλλωστε πολλά παράπονα από την διαιτησία και ο κόσμος είχε ένα ακόμα λόγο για να βρεθεί κοντά στην ομάδα του, η οποία φέτος έκανε απίστευτη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr