Home SPORTS NEWS Με το… ζόρι η Γιουβέντους (video)

Με το… ζόρι η Γιουβέντους (video)


Με… δυσκολία και στο δεύτερο μέρος, κερδίζοντας πέναλτι στο 72’, σε φάση που έμεινε η Πεσκάρα με δέκα παίκτες, καθάρισε… η Γιουβέντους τη Πεσκάρα με 2-1 για την 31η αγωνιστική, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο στο καμπιονάτο! Δυο γκολ ο Βούτσινιτς… Η «κυρία», που έχει μέσα στην εβδομάδα και τη ρεβάνς με τη Μπάγερν για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, έμεινε για έκτο αγώνα αήττητη (5-1-0) και βρέθηκε πλέον στο +12 από τη Νάπολι… Η φιλοξενούμενη γνώρισε την 7η σερί ήττα και είναι στον… πάτο και στο -6 από την 17η θέση.

Μέχρι το 72’ δεν είχαμε σκορ και στο 72’ κρίθηκαν τα πάντα! Στο συγκεκριμένο λεπτό ο η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι και η φιλοξενούμενη έμεινε με δέκα. Αποβλήθηκε ο Ρίτσο που έκανε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βούτσινιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Μαυροβούνιος επιθετικός σκόραρε και στο 78’, πετυχαίνοντας το 2-0. Η Πεσκάρα, αν και έπαιζε με δέκα, κατάφερε να μειώσει με τον Κασιόνε στο 83′.

Οι συνθέσεις…
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μπονούτσι (81′ Ίσλα), Μαρόνε, Πελούζο, Πογκμπά, Βιντάλ, Τζακερίνι, Λίχτσταϊνερ, Κουάντουο Ασαμόα, Τζοβίνκο (32′ Κουαλιαρέλα), Βούτσινιτς (79′ Μάτρι).
ΠΕΣΚΑΡΑ: Πελιτσόλι, Τζάνον, Κρόλντρουπ (70′ Μπιάντσι Άρσε), Καπουάνο, Μοντέστο, Ρίτσο, Τόνι, Κιντέρο (58′ Μπιάρνασον), Σκούλι, Καπράρι (66′ Κασιόνε), Σφορτζίνι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr