Home SPORTS NEWS Μπροστάρης ο κόσμος στην Πόρτσμουθ

Μπροστάρης ο κόσμος στην Πόρτσμουθ


Η Πόρτσμουθ διανύει τα τελευταία χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της αλλά οι οπαδοί της δεν την αφήνουν μόνοι της. Η κακή διαχείριση από τους ιθύνοντες έφεραν το σύλλογο όχι μόνο στην οικονομική καταστροφή αλλά και στον υποβιβασμό στην Α’Αγγλίας και ο κόσμος της ομάδας αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η αγάπη από τους φίλους του συλλόγου (σ.σ το όνομα του κλαμπ των οπαδών της Πόρτσμουθ είναι «Pompey Supporters Trust») φάνηκε από τις κινήσεις για την εξαγορά του γηπέδου, καθώς τώρα μπορεί να ολοκληρωθεί αφού ο σύλλογος είχε περάσει εδώ και 14 μήνες σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος οι προσπάθειες των φίλων της Πόρτσμουθ να πάρουν στα χέρια τους το γήπεδο του συλλόγου, αποτελεί και προάγγελο για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Οι φίλοι της Πόρτσμουθ, βλέποντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα τα τελευταία χρόνια αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να στηρίξουν το σύλλογο με πρώτη κίνηση την αγορά του γηπέδου.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr