Home SPORTS NEWS Νέο συμβόλαιο ο Λούκας με Λίβερπουλ

Νέο συμβόλαιο ο Λούκας με Λίβερπουλ


Ο Λούκας Λέιβα υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, με τον Βραζιλιάνο άσο να λέει «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη στην πρόταση της διοίκησης των «κόκκινων»!

Ο παίκτης είναι άλλωστε στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς και στην προσπάθειά του να «χτίσει» μια νέα ομάδα. Με τον Λούκας Λέιβα να θέλει και αυτός να δείξει την αξία του, καθώς τα δυο τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί και από τραυματισμούς. Ο Βραζιλιάνος μέσος ανήκει από το 2007 στη Λίβερπουλ!
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε, λοιπόν, το απόγευμα της Τετάρτης την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, αλλά δεν έκανε γνωστό το ακριβές χρονικό διάστημα του νέου συμβολαίου!

«Είναι ένα ακόμη πολυετές συμβόλαιο το οποίο υπογράφω και είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίζω γι’ αυτό το σύλλογο. Πιστεύω πως ανήκω εδώ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Λούκας και συμπλήρωσε: «Ήταν εύκολη απόφαση να πω το ναι στην πρόταση που μου έγινε»!

Για λογαριασμό της Λίβερπουλ δηλώσεις έκανε ο Ίαν Έιρ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Λούκας «υπηρέτη του συλλόγου». Μίλησε μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο, για την προσπάθεια που κάνει ώστε να έρθει στο επίπεδο που μπορεί, μετά από τους δύο τραυματισμούς του.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr