Home SPORTS NEWS Στο Παρίσι με τον Τίτο η «Μπάρτσα» (photos)

Στο Παρίσι με τον Τίτο η «Μπάρτσα» (photos)


Για το Παρίσι αναχώρησε η αποστολή της Μπαρτσελόνα ενόψει της αυριανής (02/04, 21:45) μεγάλης αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους “8” του Champions Leauge. Την αποστολή ακολούθησε και ο προπονητής των “μπλαουγκράνα”, Τίτο Βιλανόβα, για πρώτη φορά μετά από την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη και τη θεραπεία που ακολούθησε για τον καρκίνο στην παρωτίδα.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το αν ο Βιλανόβα θα κάτσει στον πάγκο των Καταλανών στο “Παρκ Ντε Πρενς” ή αν ο βοηθός του, Ζόρντι Ρόουρα, θα αναλάβει για ακόμα έναν αγώνα χρέη προπονητή.

Την αποστολή της Μπαρτσελόνα ακολουθούν επίσης οι γονείς αρκετών ποδοσφαιριστών (Τσάβι, Φάμπρεγκας), η σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, Σακίρα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ, οι τέσσερις αντιπρόεδροι (Μπατομέου, Φαούς, Καρδονέρ και Βιλαρούμπι), αρκετά στελέχη καθώς και 15 οπαδοί της ομάδας.

Από την αποστολή των Καταλανών απουσιάζουν ο τιμωρημένος Πέδρο, οι τραυματίες Πουγιόλ, Αντριάνο αλλά και ο Ντος Σάντος ενώ επανέρχονται οι Τσάβι και Άλμπα καθώς και ο Ερίκ Αμπιντάλ (για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκό ματς).

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση των Καταλανών αλλά και από την άφιξή τους στο Παρίσι, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr