Home SPORTS NEWS «Τρελή» ανατροπή για Αταλάντα (video)

«Τρελή» ανατροπή για Αταλάντα (video)


Μεγάλη νίκη στο Μιλάνο με «τρελή» ανατροπή και με σκορ 4-3 πήρε η Αταλάντα κόντρα στην Ίντερ, κάνοντας το «μπαμ» στην 31η αγωνιστική του καμπιονάτο, με τους «νερατζούρι» να χάνουν έδαφος στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο! Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη φιλοξενούμενη ήταν ο
Χερμάν Ντένις ο οποίος πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 12 λεπτά! Σε ματς που είχε πολλά νεύρα και ένταση! Νίκη για τη Νάπολι, 2-0 τη Τζένοα!

Στο «Μεάτσα» ο Ρόκι 43’ έκανε το 1-0 για την Ίντερ, στο 56’ ισοφάρισε ο Μποναβεντούρα, ενώ ο Άλβαρες πέτυχε το 2-1 στο αμέσως επόμενο λεπτό για τους «νερατζούρι». Στο 61’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 3-1 και όλοι περίμεναν ένα εύκολο βράδυ για την Ίντερ. Λογάριαζαν χωρίς τον Ντένις. Ο Αργεντινός πέτυχε τρία γκολ (65’, 71’, 77’) και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην Αταλάντα, η οποία είναι πλέον στο +10 από τη ζώνη υποβιβασμού!

Στο τέλος του ματς ο Ρανόκια έχασε για την Ίντερ απίστευτη ευκαιρία από το ένα μέτρο σε άδεια εστία. Μετά τη λήξη του αγώνα είχαμε μεγάλη ένταση με τον Σκελότο και τους πρώην συμπαίκτες του στην Αταλάντα. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η κατάσταση ηρέμησε.

Η Νάπολι κέρδισε εύκολα τη Τζένοα με 2-0 με τέρματα των Πάντεφ (18΄) και Τζεμαϊλί (29΄). Η γηπεδούχος με την Τρίτη σερί νίκη είναι στο +4 από τη Μίλαν στη δεύτερη θέση. Η Τζένοα είναι στη ζώνη υποβιβασμού, ισόβαθμη με Σιένα και Παλέρμο στους 27 πόντους, αφού στους έξι τελευταίους αγώνες της έχει μόλις δυο πόντους…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr