Home SPORTS NEWS «Αέρας» η Ισπανία, δύσκολα η Πορτογαλία (videos)

«Αέρας» η Ισπανία, δύσκολα η Πορτογαλία (videos)


Μετά την Γαλλία (3-1 τη Γκάνα) και η Ισπανία ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον α’ όμιλο του Μουντιάλ Νέων, καθώς έφτασε εύκολα στην επιτυχία με 4-1 κόντρα στις ΗΠΑ. Πολύ πιο δύσκολα η Πορτογαλία μπήκε με το… δεξί στον β’ όμιλο, καθώς επικράτησε με 3-2 της μαχητικής Νιγηρίας. Νωρίτερα για το ίδιο γκρουπ η Ν. Κορέα νίκησε με 2-1 την Κούβα.

Στο «Türk Telekom Arena» της Κωνσταντινούπολης, οι «φούριας ρόχας» προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Χεσέ Ροντρίγκεθ της Ρεάλ, ενώ στο πρώτο μέρος πέτυχαν άλλαο δυο γκολ με τους Ντεουλοφέου (42’) της Μπαρτσελόνα και Χεσέ (44’) επιβεβαίωσε τη διαφορά δυναμικότητας. Στο 61’ ο Ντεουλοφέου πέτυχε το δεύτερο γκολ του και σημείωσε το 4-0 για την Ισπανία. Οι ΗΠΑ μείωσαν σε 4-1 με τον Τζιλ στο 77′.

Στο Καϊσερί, η Πορτογαλία εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα της Νιγηρίας και έκανε το 2-0 στο πρώτο μέρος με γκολ των Μπρούμα και Αλάντζε στο 30’ και στο 34’! Οι «Υπεραετοί» στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκαν και ισοφάρισαν με τον δυο τέρματα από τον Ατζάγκουν στο 57’ και 67’. Η Νιγηρία είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ τόσο πριν όσο και μετά το τέρμα του Μπρούμα στο 69’, όταν και η Πορτογαλία έκανε το 3-2, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος, παρότι οι «Υπεραετοί» προσπάθησαν για την ισοφάριση!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr