Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Πρωτάθλημα σε δύο χρόνια»

Μουρίνιο: «Πρωτάθλημα σε δύο χρόνια»


Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Τσέλσι τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ τόνισε πως η μάχη θα είναι σκληρή για την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «special one»:

«Δεν χρειάζεται να με πιέσει κανείς για να έχω τη φιλοδοξία της κατάστασης του πρωταθλήματος. Έχω από μόνος μου αρκετό κίνητρο και επιθυμία για να το κάνω.

Δεν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου, αλλά αν δείξουμε ότι εξελισσόμαστε και πως βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση, νομίζω πως θα είμαστε πρωταθλητές σε δύο χρόνια με κάθε βεβαιότητα.

Στην πρώτη μου θητεία στον πάγκο της Τσέλσι υπήρχαν τρεις ομάδες που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, η Τσέλσι, η Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ.

Αυτή την περίοδο η Μάντσεστερ Σίτι έχει δαπανήσει πολλά χρήματα και έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της Πρέμιερ Λιγκ, τις τρεις τελευταίες σεζόν.

Η Τότεναμ έφτασε την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πιο ανταγωνιστική κάθε χρονιά. Ο Αντρέ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και την ανέβασε επίπεδο.

Όσο για τη Λίβερπουλ, γνωρίζω καλά τον Ρότζερς και τι είναι ικανός να κάνει, ξέρω το πλάνο του, τις ιδέες του και τι ακριβώς θέλει να κάνει.

Eπομένως μιλάμε για έξι ομάδες, που μπορούν να διεκδικήσουν την Πρέμιερ Λιγκ.»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr