Home SPORTS NEWS Συνελήφθη για χρέη ο Σκόρδας

Συνελήφθη για χρέη ο Σκόρδας


Συνελήφθη λίγο μετά από τις 8 το βράδυ της Τρίτης (18/6) ο Λάμπρος Σκόρδας για χρέη της ΠΑΕ Άρηςπροηγούμενων ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η υπόθεση αφορά χρέη ύψους 2.092.964,54 ευρώ.

Νομικοί κύκλοι ισχυρίζονται πως ο κ. Σκόρδας κακώς έχει συλληφθεί, καθώς πρόκειται για χρέη που είναι σε αναστολή και καλύπτονται από το άρθρο 99. Την Τετάρτη ο Λάμπρος Σκόρδας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να οριστεί δικάσιμος.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν συλληφθεί για μη απόδοση ΦΠΑ και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Ζαμπέτας οι οποίοι μετά από τρεις μέρες στο αυτόφωρο, ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Νέα συνάντηση για Παπαστεριανό, Παπαζαχαρία

Την Παρασκευή θα υπάρξει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα στις συζητήσεις της ΠΑΕ Άρης με τον ατζέντη των Μανόλη Παπαστεριανού και Γρηγόρη Παπαζαχαρία, μετά την σημερινή, δεύτερη επαφή. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν λαμβάνειν 450 χιλιάδες ευρώ από την ΠΑΕ Άρης, που θέλει διακανονισμό σε βάθος χρόνου της οφειλής και προτείνει ανανέωση συμβολαίων με όρους ανάλογους των νέων οικονομικών δεδομένων. Ο Ηλιάδης, μίλησε χθες, τηλεφωνικά με τον Ρουμπέν Πουλίδο και απευθείας με τον Ερωτόκριτο Νταμαρλή και τον ατζέντη του. Και στους δύο τονίστηκε ότι υπολογίζονται κανονικά για τη νέα περίοδο.

Παίρνει τον Κύργια στην άμυνα

Ο Άρης εξετάζει όλες τις περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών γεννημένων μέχρι το 1989 και μία στην οποία καταλήγει είναι ο 23χρονος στόπερ του Απόλλωνα Σμύρνης, Μιχάλης Κύργιας. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και εντός των ημερών θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Ανοιχτή “πρώτη” και επαφή με τους οπαδούς

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή «στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με αντιπροσωπεία των οργανωμένων της ομάδας μας». Ακόμη σε ότι αφορά την πρώτη προπόνηση της σεζόν ανακοινώθηκε ότι «την Πέμπτη 27/06 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς. Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοικτή για τον κόσμο της ομάδας μας».

Ένας χρόνος χωρίς τον Αλκέτα

Ένας χρόνος χωρίς το μεγάλο Αλκέτα Παναγούλια συμπληρώνεται απόψε. Ο σπουδαίος άνθρωπος, ο εμβληματικός παίκτης, προπονητής αλλά και πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, έφυγε σε ηλικία 78 ετών στις 18 Ιουνίου 2012 στην Ουάσινκγτον.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr