Home SPORTS NEWS Σώθηκε από… θαύμα ο Σάντσες (photos)

Σώθηκε από… θαύμα ο Σάντσες (photos)


Ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε ο Αλέξις Σάντσες και σώθηκε από θαύμα, σύμφωνα με θέμα που είχε το Σάββατο η «Marca». Κάτι που επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του παίκτη.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Χιλανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα νωρίς το πρωί της Πέμπτης, όταν επέστρεφε από το παιχνίδι με την Εσπανιόλ για το Κύπελλο Καταλονίας.

Όπως ανέφερε η «Marca» στις 02:30 τα ξημερώματα ο διεθνής άσος οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε σε μία διαχωριστική μπάρα στο 48ο χιλιόμετρο της C-32. Επίσης, το αυτοκίνητο του Σάντσες συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του για περισσότερο από 100 μέτρα. Οι λόγοι που ο διεθνής άσος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του είναι άγνωστοι! Ο συντάκτης του ρεπορτάζ ανέφερε πως βοήθησε τον Αλέξις Σάλτσες ένας συμπαίκτης του που τον ακολουθούσε.

Από την τροχαία, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, έγινε γνωστό πως ο Σάντσες είχε υπερβεί το ανώτατο όριο ταχύτητας. Το αυτοκίνητο του Σάντσες υπέστη μεγάλες ζημιές, με τον έναν τροχό να φεύγει από την θέση του.Ερωτηματικά έχει κινήσει η ενέργεια του Χιλιανού άσου να μην περιμένει την αστυνομία στο σημείο του ατυχήματος. Παραμένει άγνωστο για το αν ο παίκτης της Μπαρετσελόνα υποβλήθηκε σε αλκοτέστ.

Δηλώσεις έκανε και ο μάνατζερ του παίκτη Φερνάντο Φελίσεβιτς, που τόνισε: «Ο Αλέξις είχε ένα τροχαίο ατύχημα την Τετάρτη, αλλά δεν είχε σοβαρές συνέπειες. Είναι σε άριστη κατάσταση η υγεία του. Ο παίκτης είναι στη διάθεση του τεχνικού του για τον αγώνα με τη Μάλαγα. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας».

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr