Home SPORTS NEWS «Τρελή» προσφορά της Ίντερ για Μπελφοντιλ

«Τρελή» προσφορά της Ίντερ για Μπελφοντιλ


Τα δίνει… όλα η Ίντερ για να κάνει δικό της τον 21άχρονο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός της Πάρμα, Ισάκ Μπελφοντίλ! Ο παίκτης αποτελεί διακαή πότο του Βάλτερ Μαστάρι, του νέου τεχνικού των «νερατζούρι»!

Οι όροι της συμφωνίας, πάντως, είναι εντυπωσιακοί, με βάση και τα ιταλικά ρεπορτάζ! Συγκεκριμένα, η Ιντερπαίρνει το 50% του παίκτη δίνοντας στην Πάρμα 10 εκατ. ευρώ συν τους Αντόνιο Κασάνο και Ματίας Σιλβέστρε!
Για τον Κασάνο, μάλιστα, οι Παρμέντζι έχουν έτοιμο τριετές συμβόλαιο και απομένει το δικό του «ναι» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπελφοντίλ, η οποία όπως φαίνεται κοστολογήθηκε από τις δύο ομάδες πολύ περισσότερο από ότι θα περίμενε κανείς.
Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για Τετάρτη, αλλά έγινε τελικά την Τρίτη κάτω από μυστικότητα, με τις δύο ομάδες να καταλήγουν σε συμφωνία… Αναμένονται οι ανακοινώσεις!

Ο Μάσιμο Μοράτι παραδέχτηκε τις προχωρημένες επαφές με την Πάρμα, ενώ μίλησε με εξαιρετικά λόγια τον Ισάκ Μπελφοντίλ.
«Εάν πάρουμε τον Μπελφοντίλ είναι επειδή πιστεύουμε στην αξία του. Είναι προφανές πως σχεδιάζουμε το μέλλον μας με παίκτες όπως οι Μπελφοντίλ και Ικάρντι. Εάν θα πάει στην Πάρμα ο Κασάνο; Θα δούμε, Εάν θα έρθει ένα μεγάλο όνομα; Ο Μπελφοντίλ δεν είναι μικρό όνομα… Ελπίζουμε να είναι ο νέος Καρίμ Μπενζεμά»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr