Home SPORTS NEWS Πρώτη μετά από κλήρωση η Εθνική Ελλάδας!

Πρώτη μετά από κλήρωση η Εθνική Ελλάδας!


Η Ελλάδα αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στην Παραγουάη ισοβάθμησε μαζί της στην 1η θέση του 4ου ομίλου και μετά από κλήρωση πήρε την πρωτιά.

 

Ακόμα μία διεθνής επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο από τις Εθνικές Ομάδες! Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάτω των 20 ετών προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου στο Μουντιάλ της Τουρκίας, ύστερα από την ισοπαλία (1-1) με την Παραγουάη.

Το σκορ άνοιξε για την Ελλάδα ο Διαμαντάκος στο 68′ με τον Μοντενέγκρο να ισοφαρίζει στο 73′.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Καπίνο, Κωνσταντινίδης, Τριανταφυλλόπουλος (36′ Μπουγαΐδης), Κουρμπέλης, Σταφυλίδης, Μπάλλας,Φουρλάνος, Μπουχαλάκης (73′ Πέλκας), Λυκογιάννης (60′ Γιαννιώτας), Κολοβός, Διαμαντάκος.

Παραγουάη: Μορέλ, Μαρέκο, Παρέδες, Αλόνσο, Γκόμες, Ραμίρες (74′ Κορέα), Σανάμπρια (58′ Χιμένες), Γκονσάλες (46′ Μοντενέγρο), Πίρις ντα Μότα, Μπαλμπουένα, Ρόχας.

Μεγάλη νίκη και 3η θέση για το Μεξικό

Μετά από δύο ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια του στον 4ο όμιλο, το Μεξικό επιβλήθηκε ολοκληρωτικά του Μάλι επικρατώντας με σκορ 4-1, κατακτώντας έτσι την 3η θέση που του δίνει ελπίδες πρόκρισης.

Τα γκολ για το Μεξικό πέτυχαν οι Μπουένο στο 2′, Κορόνα στο 13′, Εσκομπόθα στο 69′ και Λούνα στο 86′, με το Μάλι να μειώνει προσωρινά σε 2-1 με τον Ντιαλό στο 62′.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr