Home SPORTS NEWS Αμπιντάλ: «Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα με Μονακό»

Αμπιντάλ: «Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα με Μονακό»


Ο Ερίκ Αμπιντάλ επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τη Μονακό, τόνισε ωστόσο πως δεν έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ο Γάλλος μπακ μίλησε στα ισπανικά μέσα και για το νέο του ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες για εξετάσεις.

«Πριν από λίγες ημέρες πήγα στις Ηνωμένες Πολιτείες με την οικογένεια μου, προκειμένου να απολαύσουμε όλοι μαζί τις διακοπές μετά από έναν δύσκολο χρόνο και να εξεταστώ από εμπειρογνώμονες. Όπως μου είπαν, σωματικά είμαι σε πολύ καλό επίπεδο και μπορώ να εξακολουθήσω να αγωνίζομαι. Αυτός άλλωστε ήταν ο στόχος μου, αν δεν ήθελα να επιστρέψω, δε θα είχα επισπεύσει την αποθεραπεία μου», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τη Μονακό, τόνισε πως «συναντήθηκα πριν από λίγες ημέρες με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας και του ξεκαθάρισα πως η Μονακό, είναι η πρώτη επιλογή για να συνεχίσω τη καριέρα μου. Εκεί ξεκίνησα, εκεί θέλω να τελειώσω! Πλέον, όλα εξαρτιόνται από αυτούς. Αν τελικά δε συμφωνήσουμε, θα εξετάσω και θα αναλύσω μαζί με την οικογένειά μου, τις υπόλοιπες προτάσεις».

«Είμαι αρκετά αισιόδοξος, αλλά όσο περνάνε οι μέρες, αρχίζουν να γεννούνται αμφιβολίες μέσα μου. Θα ήθελα να επιταχυνθούν τα πράγματα και σύντομα να βρω που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, καθώς θέλω να προλάβω τη προετοιμασία από την αρχή. Δεν έχω αρχίσει ακόμα να ανησυχώ, καθώς η μεταγραφική περίοδος είναι αρκετά μεγάλη», κατέληξε ο «Άμπι», που αποχώρησε από τη Μπάρτσα μετά από 6 χρόνια, 193 εμφανίσεις και 15 τρόπαια, μεταξύ των οποίων 2 Τσάμπιονς Λίγκ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr