Home SPORTS NEWS Η Ντόρτμουντ δεν… αφήνει τον Λεβαντόφσκι

Η Ντόρτμουντ δεν… αφήνει τον Λεβαντόφσκι


Σε… κόντρα φαίνεται πως οδηγούνται Ντόρτμουντ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σε ότι αφορά στο μέλλον του διεθνούς άσου της γερμανικής ομάδας! Ο Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, γενικός διευθυντής των Βεστφαλών, υπογράμμισε πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δε θα παίξει στην Μπάγερν, τουλάχιστον το 2013.

«Ο Λεβαντόφσκι δεν πρόκειται να πάει το 2013 στην Μπάγερν. Η απόφαση είναι οριστική! Έχουμε ήδη ενημερώσει τον Ρόμπερτ και τους εκπροσώπους του», ήταν οι δηλώσεις του Γερμανού παράγοντα στη «Bild». Υπογραμμίζοντας πως η απόφαση είναι οριστική, και αυτό σημαίνει πως η Μπορούσια δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει στους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με αυτή την απόφαση. Η συμπεριφορά του Ρόμπερτ ήταν πάντα άκρως επαγγελματική», ήταν ακόμα το σχόλιο του Μίκαελ Τσορκ.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια της συγκεκριμένης υπόθεσης, καθώς ο Πολωνός άσος έχει πάρει την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, που φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι του 2014. Με τα γερμανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Λεβαντόφσκι έχει συμφωνήσει με τη Ντόρτμουντ.

«Είμαστε σε συμφωνία για να μείνω συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στον σύλλογο. Νομίζω πως όλα είναι σαφή και μπορώ να αλλάξω σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, όπως και επιθυμώ. Αυτό θα ήταν το καλύτερο και για τις δυο πλευρές», έχει πει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο παρελθόν…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr