Home SPORTS NEWS Κόλλημα… με τον… DJ Σισέ (video)

Κόλλημα… με τον… DJ Σισέ (video)


«Εμπόδια» έχουν μπει στις επαφές της Μονπελιέ με την ΚΠΡ για τον Τζιμπρίλ Σισέ και ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας Λουϊ Νικολέν υπογράμμισε πως υπάρχουν δυσκολίες στο να επιστρέψει ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού στο Σαμπιονά. Με τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας να τονίζει: «Δεν θέλω έναν dj στην ομάδα μου»! Την ίδια ώρα που η Μονπελιέ έχει έρθει ακόμα πιο κοντά στον Σιακά Τιενέ, τον διεθνή μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού, που έπαιζε στην Παρί Σεν Ζερμέν!

«Χρειαζόμαστε έναν παίκτη που να παίζει από το κέντρο και μπροστά. Με την πλευρά του Σισέ και τους μάνατζέρ του είμαστε σε συζητήσεις για τρεις εβδομάδες. Συναντηθήκαμε, και πλέον κοιτάμε και αλλού», είπε ο πρόεδρος της Μονπελιέ και συνέχισε: «Δεν έχει σημασία αν είναι ο Σισέ ή κάποιος άλλος. Δεν θέλω άλλωστε έναν επιθετικό που θα είναι και DJ στο «Café Churascaïa». Θα μπορούσε να υπήρξε και συμφωνία, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει η υπόθεση. Αυτή τη στιγμή έχουμε εμπόδια. Από την άλλη, η ομάδα έχει ήδη επιθετικούς στους οποίους μπορούσε με στηριχτούμε, δίνοντάς του ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα».

Αυτά τόνισε το απόγευμα της Δευτέρας ο Λουϊ Νικολέν, ενώ ο γιος του νωρίτερα είχε αναφέρει: «Ο Σισέ δεν είναι μακριά από εμάς. Είμαστε σε συζητήσεις για τρεις εβδομάδες. Αναμένουμε να πέσουν και οι απαιτήσεις της ΚΠΡ».

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η Μονπελιέ δεν μπορεί να πληρώσει τα χρήματα που παίρνει ο Σισέ (τους τελευταίους έξι μήνες έπαιζε δανεικός από στην ΑΛ-Γκαράφα από την ΚΠΡ) από την λονδρέζικη ομάδα!

Θέση για το φλερτ του Σισέ με τη Μονπελιέ πήρε και ο Ρολάν Κουρμπίς, ο οποίος στο «RMC Sport» ανέφερε:«Νομίζω πως θα ήταν πολύ σημαντικό για την γαλλική ομάδα να πάρει τον Σισέ»!

Έτσι, ο Τζιμπρίλ Σισέ περιμένει και αυτός να τα βρει ο γαλλικός σύλλογος με την ΚΠΡ, παίζοντας μουσική στο Μονπελιέ, όπως είπε και ο Λουΐ Νικολέν

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr