Home SPORTS NEWS Μαγεία στο «Μπερναμπέου» (videos)

Μαγεία στο «Μπερναμπέου» (videos)


Δύο μεγάλοι σύλλογοι του ποδοσφαίρου συναντήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι θρυλικοί ποδοσφαιριστές των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους έδειξαν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία», ο Φίγκο άνοιξε το σκορ στο 6′ για τους «μερέγχες», ο Μοντέρο ισοφάρισε στο 62′ και ο Πέρεθ στο 67′ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους οικοδεσπότες.

Το γήπεδο κατάμεστο από φίλους του ποδοσφαίρου για να θαυμάσει τις θρυλικές μορφές των δύο ομάδων, Ρομπέρτο Κάρλος, Ιέρο, Παβόν, Ελγκέρα, Ζιντάν, Καναβάρο, Ρεδόντο, Ιβάν Πέρεθ, Μπουντραγκένιο, Μοριέντες, Φίγκο, Καρεμπέ μερικά από τα ηχηρά ονόματα που αγωνίστηκαν με τη «βασίλισσα», ενώ για την Γιουβέντους Περούτσι, Φεράρα, Μπιριντέλι, Μοντέρο,Τούντορ, Πάολο Σόουζα, Ντάβιντς, Νέντβεντ, Ραβανέλι, Γιούγκοβιτς,Κοβάσεβιτς, Σαλιχάμιτζιτς, Μάουρο, Αμορούζο.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν οι Ζινεντίν Ζιντάν και Φάμπιο Καναβάρο, με τον Γάλλο άσο να κάνει μαγικά πράγματα κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με τη μπάλα.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr