Home SPORTS NEWS Με… Γκέντζογλου η Λιβόρνο στο καμπιονάτο (Video)

Με… Γκέντζογλου η Λιβόρνο στο καμπιονάτο (Video)


Η Λιβόρνο κατέκτησε, μέσω των μπαράζ, το τρίτο εισιτήριο ανόδου από την Β’ Ιταλίας, καθώς στη ρεβάνς των τελικών νίκησε με 1-0 την Έμπολι (ντέρμπι της Τοσκάνης), και με το 1-1 στον πρώτο αγώνα, έφτασε στη σπουδαία επιτυχία, με τον Σάββα Γκέντζογλου να παίζει βασικός και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Στο κατάμεστο «Αρμάντο Πίκι» η Λιβόρνο γηπεδούχος νίκησε με 1-0 με γκολ του Παουλίνιο στο 32’. Να αναφέρουμε πως στο γήπεδο ήταν και οι Τζόρτζιο Κιελίνι, Αλεσάντρο Ντιαμάντι, οι οποίοι έχουν παίξει στο παρελθόν στη Λιβόρνο.

Να αναφέρουμε πως η γηπεδούχος, μετά το 1-1 στον πρώτο αγώνα, κατακτούσε στην άνοδο και με ισοπαλία, καθώς δεν ίσχυε ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, οπότε δεν προβλεπόταν παράταση σε τελικό 1-1. Βλέπετε, η Λιβόρνο είχε πλεονέκτημα, αφού τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια.

Να θυμίσουμε πως η Λιβόρνο στη κανονική περίοδο τερμάτισε 3η Απέκλεισε την Μπρέσια (1-1 εντός και εκτός), που είχε βγει 6η. Η Έμπολι τερμάτισε 4η και έβγαλε εκτός της Νοβάρα (1-1 εκτός και νίκη με 4-1 εντός), που πήρε την 5η θέση.

Απευθείας ανέβηκαν η Σασσουόλο και η Βερόνα, καθώς τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr