Home SPORTS NEWS Με το Ουζμπεκιστάν η Ελλάδα στους «16» (videos)

Με το Ουζμπεκιστάν η Ελλάδα στους «16» (videos)


Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του 6ου ομίλου, η ομάδα που προκύπτει και θα αποτελέσει το αντίπαλο της Εθνικής Κ-20 στους «16» του Μουντιάλ Νέων, είναι το Ουζμπεκιστάν.

Η Ουρουγουάη πέτυχε την 2η νίκη στο 6ο όμιλο του Μουντιάλ Νέων, καθώς θριάμβευσε με 4-0 του Ουζμπεκιστάν, αφήνοντας τους Ασιάτες στην 3η θέση, που θα είναι αντίπαλος της εθνικής μας στους «16»! Η «σελέστε» πήρε την 2η θέση με έξι βαθμούς, ενώ πρώτη και αήττητη βγήκε η Κροατία, η οποία επικράτησε 2-1 της Νέας Ζηλανδία!

Στην Αττάλεια, η Ουρουγουάη κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να μην μπλέξει σε σενάρια, καθώς με νίκη έπαιρνε το εισιτήριο. Σκόρπισε… το Ουζμπεκιστάν με 4-0. Ο Ασεβέδο στο 38’ έκανε το 1-0, ο Λόπεθ στο 47’ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 64’ ο Ντε Αρασκαέτα σημείωσε το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Μπέντακουρτ στο 77’.

Την ίδια ώρα στην Προύσα η Κροατία νίκησε με 2-1 τη Νέα Ζηλανδία. Οι Βαλκάνιοι έφτασαν πιο εύκολα στην επιτυχία από ότι… μαρτυρά το τελικό σκορ. Ο Πέρικα στο 11’ έκανε το 1-0 για την Κροατία, ενώ ο Ρέμπι στο 75’ πέτυχε το 2-0. Οι Νεοζηλανδοί μείωσαν στο 84’ με εκτέλεση πέναλτι του Ρεντόν!

Η τελική βαθμολογία του ΣΤ’ ομίλου από τον οποίο προέκυψε ο αντίπαλος της Εθνικής Κ-20:

1. Κροατία 7
2. Ουρουγουάη 6
3. Ουζμπεκιστάν 4
4. Νέα Ζηλανδία 0

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr