Home SPORTS NEWS Οι 5 καλύτερες “Special One” ατάκες!

Οι 5 καλύτερες “Special One” ατάκες!


Ο Ζοζέ Μουρίνιο επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Τσέλσι. Ο Special One παρουσιάζεται αύριο το απόγευμα σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο. Το Pamesports.gr θυμάται τις πέντε καλύτερες ατάκες του Πορτογάλου τεχνικού.

1) Ο Μουρίνιο συστείνεται στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης (2004)

«Σας παρακαλώ μην με πείτε αλαζόνα. Αλλά είμαι πρωταθλητής Ευρώπης και νομίζω ότι είμαι ο Εκλεκτός (Special One)»

2) O Μουρίνιο μιλάει για την αμυντική τακτική της Τότεναμ

«Όπως λέμε στην Πορτογαλία, έφεραν το λεωφορείο και το πάρκαραν μπροστά από το τέρμα. Θα απογοητευόμουν αν ήμουν φίλαθλος που πλήρωσε 50 λίρες για να παρακολουθήσω το παιχνίδι, γιατί η Τότεναμ ήρθε για να αμυνθεί».

3) Ο Μουρίνιο διασκεδάζει μετά από μια νίκη επί της Μίλαν, ως προπονητής της Ίντερ

«Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν θα μας επιτρέψουν να πάρουμε τον τίτλο. Όμως ήταν τέλεια. Θα κερδίζαμε αυτό το ματς ακόμα και με επτά παίκτες. Ίσως με έξι να δυσκολευόμασταν, αλλά με επτά θα είχαμε κερδίσει».

4) Ο Μουρίνιο μιλάει για τον Καντονά

«Ομελέτες, αυγά. Όχι αυγά, όχι ομελέτες. Και εξαρτάται από την ποιότητα των αυγών στα σούπερ μάρκετ. Είναι επιπέδου ένα, δύο ή τρία και μερικά άλλα είναι πιο ακριβά από τα άλλα και σου δίνουν καλύτερες ομελέτες. Όταν τα αυγά της πρώτης κατηγορίας δεν είναι διαθέσιμα τότε έχεις πρόβλημα.»

5) Ο Μουρίνιο αποκαλύπτη ότι πάσχει από την γρίπη των πτηνών

«Νιώθω μεγάλη πίεση με τον κύκνο στη Σκωτία. Δεν είναι μακριά και πιο πολύ φοβάμαι από αυτόν από ότι το ποδόσφαιρο. Τί είναι το ποδόσφαιρο σε σχέση με τη ζωή; Ένας κύκνος με γρίπη των πτηνών. Για μένα αυτό είναι ένα δράμα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr