Home SPORTS NEWS Ρόσι: «Κέρδισα έναν αληθινό αγώνα»

Ρόσι: «Κέρδισα έναν αληθινό αγώνα»


Την 80η νίκη του, στη μεγάλη κατηγορία, κατέκτησε στην πίστα του Άσεν ο Βαλεντίνο Ρόσι. Μία νίκη που ήρθε μετά από 2,5 χρόνια και τη Μαλαισία (10/10/2010). Ο ζωντανός θρύλος του Moto GP χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη νίκη ως μία από τις καλύτερες της καριέρας του, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Χόρχε Λορένθο που αγωνίστηκε με εγχειρισμένη κλείδα.

“Είμαι τόσο χαρούμενος… κέρδισα έναν αληθινό αγώνα, όπου όλοι μου οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί και πολύ γρήγοροι, εκτός από τον τραυματία Χόρχε”, ξεκίνησε να λέει ο Ρόσι. “Ήταν όλα καταπληκτικά από την αρχή, είχα καλή αίσθηση, ένιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα και μπορούσα να προσπερνάω στα φρένα. Ήταν δύσκολο, αλλά η γραμμή τερματισμού με “καλούσε” κι έπρεπε να φτάσω εκεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα! Κάναμε ένα βήμα μπροστά με τη μοτοσυκλέτα, μπορώ και οδηγάω καλύτερα κι έτσι τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να μένουμε με τους μπροστά κάθε Σ/Κ”.

Ο “Ντοτόρε” συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο του σκληροτράχηλου ομόσταυλού του, ο οποίος παρά τους πόνους από την εγχειρισμένη του κλείδα, κατάφερε να παλέψει και να κατακτήσει την πέμπτη θέση. “Ο Χόρχε έκανε έναν απίστευτο αγώνα και πρέπει να του δώσουμε πάρα πολλά συγχαρητήρια, διότι αυτό που έκανε θέλει πολύ κουράγιο. Παράλληλα έκανε κι ένα σημαντικό βήμα για το Πρωτάθλημα”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr