Home SPORTS NEWS Στο… 2-2 «έμειναν» Βραζιλία και Αγγλία (video)

Στο… 2-2 «έμειναν» Βραζιλία και Αγγλία (video)


Το σπουδαίο φιλικό ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αγγλία έγινε τελικά στο ανακαινισμένο «Μαρακανά» και οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Τυχερά τα «τρία λιοντάρια», όταν τους πίεσε η «σελεσάο», αλλά και με σωστή αντίδραση όταν έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, αλλά η Βραζιλία κατάφερε να ισοφαρίσει… Τραυματίας αποχώρησε στο 32’ ο Λέιτον Μπεις και στη θέση του μπήκε ο Άσλεϊ Κόουλ.

Στο πρώτο μέρος η Βραζιλία ήταν πολύ καλύτερη και η Αγγλία φάνηκε μετά το 40’! Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με τον Τζο Χαρτ να σώζει πολλές φορές την ομάδα του!

Τελικά η Βραζιλία προηγήθηκε με τον Φρεντ στο 57’, αλλά η Αγγλία ισοφάρισε στο 68’ μετά από πολύ όμορφη ενέργεια των Τσάμπερλεϊν, Λάμπαρντ, Ρούνεϊ, με τον άσο της Άρσεναλ να σκοράρει. Στο 79’ ο Γουέιν Ρούνεϊ με σουτ που κόντραρε και στον Φερνάντες πέτυχε το 2-1 για την Αγγλία. Τελικά, η Βραζιλία ισοφάρισε σε 2-2 στο 83’ με τον Παουλίνιο.

Οι συνθέσεις:
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Φελίπε Λουίς (46’ Μαρσέλο), Λουίζ Γκουστάβο (46’ Ερνάνες), Παουλίνιο (84’ Μπερνάρ), Χουλκ (73’ Φερνάντο), Όσκαρ (56’ Λούκας), Νεϊμάρ, Φρεντ (80’ Νταμιάο).
ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόνσον (62’ Τσάμπερλεϊν), Μπέινς (32’ Κόουλ), Κάρικ, Κέιχιλ, Γιαγκέλκα, Τζόουνς, Λάμπαρντ, Γουόλκοτ (84’ Ρόντγουελ), Ρούνεϊ, Μίλνερ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr