Home SPORTS NEWS Τέλος ο Πελούσο από την Παραγουάη

Τέλος ο Πελούσο από την Παραγουάη


Παρελθόν για τον πάγκο της Παραγουάης αποτελεί ο Γεράρδο Πελούσο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός παραιτήθηκε μετά την νέα ήττα από την Χιλή με 1-2 για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αποτέλεσμα με το οποίο η Παραγουάη έμεινε στην τελευταία θέση στον όμιλο της ζώνης της Νοτίου Αμερικής. Ένας άλλος Ουρουγουανός, ο Ρούμπεν Ίσραελ, είναι πρώτος υποψήφιος για να πάρει τη θέση του.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Παραγουάης, ο Γεράρδο Πελούσο παραιτήθηκε, μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και η απόφασή του έγινε δεκτή. Ο Πελούσο θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει τους λόγους της παραίτησή του. Για την Παραγουάη ακολουθεί φιλικό τον Αύγουστο με την Γερμανία και στη συνέχεια έχει άλλα τέσσερα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά είναι πλέον πολύ πίσω σε ότι αφορά στην υπόθεση πρόκριση. Είναι στο -8 από την 5η θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την πρόκριση.

Ο Πελούσο ανέλαβε την Παραγουάη πέρσι τον Ιούλιο (πήρε τη θέση του Φρανσίσκο Αρσε, ο οποίος έφυγε μετά την ήττα με 1-3 στη Βολιβία στις 09/06/2012), αλλά η πορεία της ομάδας δεν ήταν αυτή που περίμεναν στην Ομοσπονδία. Στα προκριματικά του Μουντιάλ είχε απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr