Home SPORTS NEWS Τα έσπασαν οι οπαδοί της ΤΣΚΚΑ (video&pics)

Τα έσπασαν οι οπαδοί της ΤΣΚΚΑ (video&pics)


Πολεμικές εικόνες διαδραματίστηκαν στην Σόφια και στα γραφεία της Ομοσπονδίας της χώρας, καθώς οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας τα… έσπασαν, βάζοντας και φωτιά, καθώς η αγαπημένη τους ομάδα αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού!

Βλέπετε, η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην γειτονική Βουλγαρία (31 πρωταθλήματα) εδώ και μήνες αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και πριν από μερικές μέρες η UEFA αποφάσισε να την αποκλείσει και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Οι οπαδοί του συλλόγου τα έβαλαν λοιπόν με την Ομοσπονδία και μαζεύτηκαν μπροστά στα γραφεία, δημιουργώντας απίστευτες καταστάσεις. Εκτυλίχτηκαν πολεμικές σκηνές με τους οπαδούς να πετούν πέτρες, να σπάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους με κάθε λογής αντικείμενα, ενώ πέταξαν και βόμβες μολότοφ! Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οι οπαδοί της ΤΣΚΚΑ Σόφιας ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας τους στην γ’ κατηγορία.

Έγινε και επέμβαση της αστυνομίας, αλλά με καθυστέρηση. Δεν έγιναν πάντως συλλήψεις, ενώ στη συνέχεια οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ διαδήλωσαν έξω από το γήπεδο της ομάδας τους!

Να αναφέρουμε πως η ΤΣΣΚΑ αντιμετωπίζει χρέη πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο θρύλος του βουλγαρικού Χρίστο Στόιτσκοφ είχε αναλάβει αποστολή να σώσει την ομάδα. Ο πρώην διεθνής άσος αναδείχτηκε άλλωστε από την ΤΣΣΚΑ κοίταξε να βρει χορηγούς, ανέλαβε και την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ και με δικές του ενέργειες έγινε και συγχώνευση με άλλο σύλλογο. Με στόχο η ομάδα της πρωτεύουσας να μπορέσει να αναπνεύσει και οικονομικά! Μόνο που η Ομοσπονδία έκανε γνωστό πως σε περίπτωση συγχώνευσης η ΤΣΣΚΑ Θα υποβιβαστεί στην γ’ κατηγορία!

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr