Home SPORTS NEWS «Τεσσάρα» των ΗΠΑ στη Γερμανία (video)

«Τεσσάρα» των ΗΠΑ στη Γερμανία (video)


Οι ΗΠΑ με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν νίκησε σε διεθνές φιλικό στην Ουάσιγκτον με 4-3 τη Γερμανία, με τους γηπεδούχους να προηγούνται μάλιστα με 4-1!

Για τους Αμερικανούς ακολουθούν μάλιστα πολύ κρίσιμα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της CONCACAF και αυτό το ματς αποτέλεσε σημαντικό τεστ ετοιμότητας! Από την πλευρά τους, τα «πάντσερ» είχαν απουσίες…

Οι ΗΠΑ προηγήθηκαν με 2-0 με τον Τζόζι Άλτιντορ να σκοράρει στο 13’, ενώ στο 16’ ο Γερμανός πορτιέρο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, πέτυχε αυτογκόλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε δύο γκολ από τον Κλιντ Ντέμπσεϊ στο 60’ και στο 64’ (4-1). Οι Γερμανοί μείωσαν στο 79’ με τον Μαξ Κρούζε και στο 81’ με τον Γιούλιαν Ντράξλερ.

Οι συνθέσεις
ΗΠΑ: Χάουαρντ, Έβανς, Ομάρ Γκονσάλες, Μπέσλερ, Φάμπιαν Τζόνσον (46′ Μπραντ Ντέιβις), Τζερμέιν Τζόουνς, Μπράντλεϊ, Τζούζι (56′ Έντι Τζόνσον), Μπίσλεϊ (56′ Εντουάρντο Καστίγιο), Ντέμπσεϊ, Άλτιντορ.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τερ Στέγκεν, Λαρς Μπέντερ (46′ Βέστερμαν), Μέρτεζακερ (46′ Βόλσχαϊντ), Χέβεντες, Μάρσελ Γιάνσεν (46′ Αόγκο), Σβεν Μπέντερ (46′ Μαξ Κρούζε), Ράιναρτς, Ντράξλερ, Σέρλε (67′ Σαμ), Ποντόλσκι, Κλόζε.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr