Home SPORTS NEWS Τουρισμό στο Μαϊάμι η Ισπανία (video)

Τουρισμό στο Μαϊάμι η Ισπανία (video)


Μπορεί η πρωτθλήτρια Ευρώπης και κόσμου να νίκησε με 2-1 στο φιλικό με την Ταϊτί στο Μαϊάμι, ωστόσο δεν ήταν το ίδιο επιβλητική όπως την έχουμε συνηθίσει.

Για την ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε σκόραραν οι Καθόρλα και Φάμπρεγας στο πρώτο ημίχρονο, ενώ για την ομάδα από την Καραϊβική μείωσε ο Γκουριέρ. Ένα γκολ που σίγουρα θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή.

Επιστροφή κάτω από τα γκολποστ έκανε ο Ίκερ Κασίγιας μετά από 5 μήνες παραγκωνισμού στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός πορτέρο αποκάλυψε πως είχε άγχος από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο: «Δεν είχα παίξει για περίπου τέσσερις μήνες και αυτό είναι ένα μεγάλο διάστημα, αλλά δούλευα στις προπονήσεις για να είμαι σε καλή κατάσταση την ώρα που θα έπαιρνα την οποιαδήποτε ευκαιρία. Μερικές φορές είναι να καλό να βιώνει κάτι τέτοιο, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να εκτιμήσεις όταν παίζεις συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο διεθνής γκολκίπερ και συνέχισε:

«Ήμουν χαρούμενος, αλλά και αγχωμένος για το διάστημα που είχα μείνει εκτός δράσης. Ήμουν σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους συναδέλφους για την θέση του τερματοφύλακα. Θα χρειαστεί να παλέψω με τον Πέπε (Ρέινα) και τον Βίκτορ (Βαλντές)».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr