Home SPORTS NEWS Όλα θα κριθούν την Παρασκευή!

Όλα θα κριθούν την Παρασκευή!


Την τελευταία αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει η πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας Νέων έπειτα και από τη “λευκή” ισοπαλία της με το Μάλι για την 2η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοβαθμεί στην 1η θέση με την Παραγουάη (νίκησε 1-0 το Μεξικό) την οποία και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (28/06, 18:00). 

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Τσάνα μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό, πήραν τα ηνία του αγώνα και έδειξαν διάθεση να τελειώσουν από απόψε την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης. Με τον Σταφυλίδη κυρίως από τα αριστερά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της αφρικανικής ομάδας χωρίς όμως να μπορεί να “φτιάξει” κάποια σημαντική ευκαιρία μπροστά στην εστία του Μπερτέ.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, το Μάλι ισορρόπησε τον αγώνα και κατάφερε να απειλήσει την εστία του Στέφανου Καπίνο με κάποια μακρινά σουτ, χωρίς όμως κάποιο να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Με τη συμπλήρωση όμως μισής ώρας, οι παίκτες του Μούσα Κεϊτά έχασαν τη σημαντικότερη ευκαιρία στο ματς μέχρι εκείνη την ώρα. Στο 31′ ο Νιάνε βρέθηκε απέναντι από τον Καπίνο, “έσκαψε” την μπάλα όμως αυτή πέρασε δίπλα από το δοκάρι της ελληνικής εστίας.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς δεν άλλαξε αισθητά, με τους ποδοσφαιριστές του Μάλι νσ συνεχίζουν να “πυροβολούν” εκτός περιοχής. Στο 56′ ο Νιάνε έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Καπίνο.

Δύο λεπτά αργότερα η Εθνική έχασε… το άχαστο. Ο Κολοβός πέρασε κάθετη πάσα στον Διαμαντάκο, εκείνος έκανε το παράληλο γύρισμα από τα αριστερά και ο Μπουχαλάκης σε κενή εστία από τα δύο μέτρα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Έχοντας αντιληφθεί την ικανότητα των αντιπάλων τους να επιτίθενται και υπολογίζοντας ότι και το “Χ” δεν είναι άσχημο, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές έριξαν μεγαλύτερο βάρος στα αμυντικά τους καθήκοντα κάτι που φυσικά είχε αντίκτυπο στη δημιουργία φάσεων και φάνηκε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Τα πάντα πλέον θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή, στην 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μάλι: Μπερτέ, Χ. Τραορέ, Κεϊτά, Ντιαλό, Ντιαρά, Νιανέ, Τ. Κεϊτά, Μ. Τραορέ (85’ Σισοκό), Σαμαρέ, Νιμαγκά, Μαρικό

Στον πάγκο: Φοφανά, Α. Κεϊτά, Ντενόν, Σ. Τραορέ, Τραορέ, Α. Τραορέ, Μ. Μπερτέ, Κονέ, Ι. Ντιαρά

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (67’ Φουρλάνος),Διαμαντάκος, Κολοβός, Γιαννιώτας (81’ Ράνος), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης

Στον πάγκο: Πέλκας, Διούδης, Γιαννακόπουλος, Λυκογιάννης, Μπακασέτας, Κούρος, Γούτας

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου

Μεξικό – Παραγουάη 0-1
Μάλι – Ελλάδα 0-0

Η Βαθμολογία
1. Ελλάδα 4
2. Παραγουάη 4
3. Μάλι 2
4. Μεξικό 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Ελλάδα – Παραγουάη
Μάλι – Μεξικό

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr