Home SPORTS NEWS Επίσημα στη Σίτι ο Φερναντίνιο (photos)

Επίσημα στη Σίτι ο Φερναντίνιο (photos)


Ολοκληρώθηκε και τυπικά την Πέμπτη η μεταγραφή του Φερναντίνιο στη Σίτι από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο 28άχρονος άσος, που πέρασε την Τετάρτη ιατρικές εξετάσεις, παρουσιάστηκε στο «Etihad» και πήρε το νούμερο «25». Με τους «πολίτες» να δίνουν στους πρωταθλητές Ουκρανίας 34 εκ. λίρερς.

«Είναι μια αλλαγή στην καριέρα μου. Μια νέα πρόκληση και μια ευκαιρία για να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι κάτι που ήθελα να γίνει εδώ και αρκετό και επιτέλους όλα τελείωσαν θετικά», ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη αμέσως μετά την υπογραφή του πολυετούς συμβολαίου.

Ο Φερναντίνιο έδειξε έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. «Θέλω να πανηγυρίσω τίτλους με την ομάδα. Έχουμε αρκετά καλό σύνολο και οι οπαδοί του συλλόγου είναι καταπληκτικοί. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε μια εξαιρετική ομάδα, σε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Μακάρι να καταφέρω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της Σίτι. Είμαι έτοιμος για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που θα μου παρουσιαστούν στο υψηλό επίπεδο», τόνισε ακόμα ο Φερναντίνιο, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σίτι.

Ο Φερναντίνιο υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Σίτι, έχοντας δίπλα του τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Φεράρ Σοριάνο!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr