Home SPORTS NEWS Λάτιν και ιταλικός εμφύλιος στη Βραζιλία

Λάτιν και ιταλικός εμφύλιος στη Βραζιλία


Πάνω στην εμφάνιση της πρώτης αγωνιστικής του confederations cup κόντρα στην Ιαπωνία, θέλει να χτίσει η Βραζιλία που αναμετράται με το Μεξικό.

Το Μεξικό χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, ύστερα από την ήττα στην πρεμιέρα από την Ιταλία. Οι Βραζιλιάνοι ευελπιστούν να βρουν κενούς χώρους στην άμυνα των «τρικολορ» και να πάρουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την παρουσία στα ημιτελικά. Έτσι δεν θα αγχωθούν στο τελευταίο ματς με την Ιταλία.

Η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής έχει κερδίσει τα 7 από τα τελευταία 14 παιχνίδια κόντρα στη Σελεσάο. Το πιο σημαντικό ήταν πέρυσι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου όπου κέρδισε και το χρυσό μετάλλιο.

8 ποδοσφαιριστές από εκείνη την ομάδα είναι παρόντες και εδώ, συμπεριλαμβανομένου και τον Ζιοβάνι ντοςΣάντος. Απο την άλλη 6 είναι Βραζιλιάνοι που πήραν το ασημένιο μετάλλιο (ανάμεσά τους οι Νέιμαρ, Όσκαρ, Τιάγκο Σίλβα και χουλκ).

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς ο τεχνικός της Ιαπωνίας, Αλμπέρτο Τζακερόνι, τίθεται αντιμέτωπος με την… πατρίδα του, την Ιταλία.

Αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς με αντίπαλο το Μεξικό δεν αναμένουμε στην Ιταλία του Τσέζαρε Πραντέλι. Ο Μπουφόν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που βρισκόταν στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στο μακρινό 2001.

Ο Τζακερόνι θέλει να κάνει την έκππληξη και είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στα πλάνα του τον Κεισούκε Χόντα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

 

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr