Home SPORTS NEWS Με το… δεξί Ισπανία, Ολλανδία (videos)

Με το… δεξί Ισπανία, Ολλανδία (videos)


Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλη νίκη η Ιταλία στο EURO 2013/UNDER 21 (videos)

Ολλανδία και Ισπανία ξεκίνησαν με νίκες τις προσπάθειές τους στην τελική φάση του EURO 2013/UNDER 21 στα γήπεδα του Ισραήλ, καθώς για 1η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης επικράτησαν με 3-2 και 1-0 της Γερμανίας και της Ρωσίας!

Οι «φούριας ρόχας», κάτοχοι του τροπαίου, έπαιξαν κόντρα στην «αρκούδα» στο «Τέντι» της Ιερουσαλήμ και έφτασαν στην επιτυχία με γκολ του Μοράτα στο 82’!

Λίγο αργότερα ματσάρα είχαμε ανάμεσα στους «οράνιε» και τα «πάντσερ», με την Ολλανδία να φτάνει στην επιτυχία με γκολ στο 90’ από τον Φερ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Οι «τουλίπες» προηγήθηκαν με 2-0 με… δράστες τους Μάχερ στο 24’ και Γουίνχαλμπουν στο 24’ και στο 38’. Η Γερμανία ισοφάρισε με πέναλτι του Φούντι στο 47’ και με γκολ του Χόλντμπι στο 84’…

Την Τετάρτη για τον α’ όμιλο η Ιταλία νίκησε με 1-0 την Αγγλία, ενώ ισοπαλία 2-2 είχαμε ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Νορβηγία, με τη φιλοξενούμενη να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες.

Να θυμίσουμε πως τα τελικά του EURO 2013/UΝDER, γίνονται στο Ισραήλ. Οι οκτώ ομάδες είναι χωρισμένες σε δυο ομίλους των τεσσάρων και θα παίξουν από μια φορά μεταξύ τους. Από κάθε γκρουπ θα περάσουν οι δυο πρώτοι στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτο κριτήριο αποτελεί τα μεταξύ τους ματς, κατόπιν η συνολική διαφορά τερμάτων και εν συνεχεία η καλύτερη επίθεση.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr