Home SPORTS NEWS Μυθική… πρόταση σε Ρούνεϊ από Παρί

Μυθική… πρόταση σε Ρούνεϊ από Παρί


Η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει… λευκή επιταγή στον Γουέιν Ρούνεϊ για να τον κάνει δικό της, την ώρα που ετοιμάζει πρόταση ύψους 36 εκατομμυρίων ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.

Η Μονακό ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και είναι αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει αποκτώντας τον Ρανταμέλ Φαλκάο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να έχει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ωστόσο και για επικοινωνιακούς λόγους πρέπει να απαντήσει στους Μονεγάσκους.

Αυτό γίνεται με την προσπάθειά της να αποκτήσει τον Γουέιν Ρούνεϊ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με βάση τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της Αγγλίας, μοιάζει αδύνατο να μην υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αρχικά η ομάδα της Γαλλίας προσφέρει στους «κόκκινους διαβόλους» το ποσό των 36 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσουν τον Άγγλο διεθνή, ποσό αρκετό για να πουν το. ναι.

Την ίδια ώρα, ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει μπροστά του μία λευκή επιταγή όπου ο ίδιος θα επιλέξει το ποσό που θα λάβει. Σύμφωνα με την Daily Express το συμβόλαιο που θα του προταθεί θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 300.000 λίρων!

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr