Home SPORTS NEWS «Σάμπα» και άδειες εξέδρες στην τελετή (video&pics)

«Σάμπα» και άδειες εξέδρες στην τελετή (video&pics)

 


Εντυπωσιακή ήταν η τελετή έναρξης στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών στο «Νασιονάλ Ντε Μπραζίλια», αλλά υπήρξαν και θέματα που απασχολούν τους διοργανωτές, εν όψει και του Μουντιάλ σε ένα χρόνο από τώρα… Όπως η μυρωδιά από τα καμένα ελαστικά και τα επεισόδια που είχαν γίνει λίγες ώρες νωρίτερα, αλλά και οι άδειες κερκίδες στην πρεμιέρα του Confederations Cup!

Παρουσία του Σεπ Μπλάτερ, η τελετή της διοργάνωσης, πριν από τον αγώνα της Βραζιλίας με την Ιαπωνία, πήρε πολύ καλό βαθμό. Οφείλουμε να αναφέρουμε πως έξω από το γήπεδο ήταν έντονη η αστυνομική παρουσία, ενώ υπήρξαν και πάλι έντονες διαμαρτυρίες από τους ντόπιους!

Να θυμίσουμε πως την Παρασκευή χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Σάο Πάολο και της Μπραζίλια και διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες φτώχειας, για την αύξηση των τιμών στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς αλλά και για το γεγονός ότι φτιάχτηκαν γήπεδα δεκάδων εκατομμυρίων την ώρα που 250.000 κάτοικοι της πρωτεύουσας είναι άστεγοι. Με αποτέλεσμα να γίνουν πολλά επεισόδια!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr