Home SPORTS NEWS «Τεσσάρα» με… αφιέρωση για Ρεάλ (videos)

«Τεσσάρα» με… αφιέρωση για Ρεάλ (videos)


Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Οσασούνα για την 38η αγωνιστική, με τη «βασίλισσα» να θριαμβεύει με 4-2, και τον κόσμο να χαιρετά τον Πορτογάλο τεχνικό από τον πάγκο της ομάδας του. Άλλοι χειροκρότησαν τον «Special One» και άλλοι τον αποδοκίμασαν, ενώ λίγο μετά τη σέντρα έγινε πανικός στον πάγκο της Ρεάλ και από τους φωτορεπόρτερ, που ήθελαν να απαθανατίσουν τις τελευταίες στιγμές του Μουρίνιο στον πάγκο των «μερένχες»! Ο Μίκαελ Εσιέν σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ του στον Μουρίνιο!

Το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έδειξε διάθεση για αστεία…

Το σκορ άνοιξε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 35’, ενώ τρία λεπτά αργότερα (38’) ο Μίκαελ Εσιέν «διπλασίασε» τα τέρματα της ομάδας του. Ο διεθνής άσος έτρεξε μάλιστα στον πάγκο της ομάδας του και αφιέρωσε το γκολ στον αγαπημένο του Ζοσέ Μουρίνιο! Στο δεύτερο ημίχρονο, η Οσασούνα κατάφερε μάλιστα να ισοφαρίσει με τέρματα από τον Τόρες (52’) και τον Κεχούδο (63’)!

Τελικά, με τέρματα από τον Μπενζεμά στο 69’ και τον Καγιεχόν στο 87’ η «βασίλισσα» επικράτησε με 4-2 και αυτή ήταν η τελευταία νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί «εποχής» Μουρίνιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στη 2η θέση με 85 βαθμούς, ενώ η Οσασούνα, που είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους την προηγούμενη (37η) αγωνιστική, παρέμεινε στους 39 πόντους.

Πριν από τον αγώνα ο Κριστιάν Ρονάλντο βραβεύτηκε ως πιο πιο υγιής παίκτης!

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr