Home SPORTS NEWS Άλβες σε Νέιμαρ: «συνήθιζε να βάζεις γκολ στον Κασίγιας»

Άλβες σε Νέιμαρ: «συνήθιζε να βάζεις γκολ στον Κασίγιας»


Ένας από τους βασικούς παράγοντες στη μεταγραφή του Νεϊμάρ ήταν ο Ντάνιελ Άλβες, ο οποίος είχε αναλάβει το ψηστήρι στον συμπατριώτη του. Ο Ντάνι είναι πεπεισμένος ότι ο Νεϊμάρ θα λάμψει στην Μπάρσα και ήδη του έχει τονίσει πως το γκολ που έβαλε στον τελικό θα πρέπει να είναι απλά η αρχή των γκολ του απέναντι στον Ίκερ Κασίγιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάνιελ Άλβες:

«Δεν είμαι μάνατζέρ του, αλλά έχω προειδοποιήσει ήδη πως είναι πάρα πολύ καλός».

«Είπα στον Νεϊμάρ, κοίτα, συνήθιζε να βάζεις γκολ στον Κασίγιας, γιατί αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας και θα πρέπει να βοηθάς την ομάδα».

«Μακάρι να συνεχίσει έτσι και στην Μπαρτσελόνα. Ο Νεϊμάρ είναι απίστευτος παίκτης, θα συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην Μπάρσα.

«Ο τελικός ήταν μία ιδιαίτερη μέρα γι’αυτόν, πλέον οι Ισπανοί τον γνωρίζουν καλύτερα και καταλαβαίνουν τι μπορεί να προσφέρει στην Μπάρσα».

«Έχουμε αποκτήσει ένα σούπερ αστέρι που δουλεύει και για την ομάδα. Ό,τι έκανε στον τελικό είναι ένα δείγμα μόνο των δυνατοτήτων του».

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι ο Νεϊμάρ είναι ένας παίκτης με μεγάλη τεχνική κατάρτιση, που σκέφτεται το σύνολο και πάντα καταλήγει να είναι χρήσιμος για την ομάδα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr