Home SPORTS NEWS Ίσκο: «Ρεάλ, η κορυφή για κάθε παίκτη» (video)

Ίσκο: «Ρεάλ, η κορυφή για κάθε παίκτη» (video)


Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του από τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ φάνηκε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας»! Μιλάμε για τον Ίσκο, ο οποίος την Τετάρτη παρουσιάστηκε από τους «μερένχες» και τον Φλορεντίνο Πέρεθ! Ο πρώην άσος της Μάλαγα, επέλεξε τη φανέλα με «23» και γνώρισε την αποθέωση από 8000 φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»! Ο νεαρός άσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο…

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, κατά την παρουσίασή του πολλά υποσχόμενου παίκτη είπε: «Ο Ίσκο έχει κερδίσει κάθε Ισπανό φίλαθλο στα 21 του χάρη στην ποιότητα και τη δημιουργικότητά του. Έκανε μία καταπληκτική σεζόν με τη Μάλαγα και την εθνική Ελπίδων της Ισπανίας. Είχε πολλές προτάσεις, αλλά ο ίδιος επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς είπε πως είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη ιστορία».
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ απευθυνόμενος στον διεθνή παίκτη είπε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου και στο ταλέντο σου. Σε καλωσορίσουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι το σπίτι σου».

Ο Ίσκο από την πλευρά του υπογράμμισε: «Για έναν ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει τίποτα πιο μεγάλο από το να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ. Ελπίζω να κατακτήσουμε μαζί πολλούς τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για τις προσπάθειες που έκαναν για να με αποκτήσουν, τους φιλάθλους για τη συμπαράστασή τους, αλλά και την οικογένειά μου για τη στήριξή τους».

Ακολούθως ο διεθνής άσος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ πάτησε για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο του «Μπερναμπέου», βγάζοντας και τις πρώτες του φωτογραφίες.

Να θυμίσουμε πως ο 21άχρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τη Μάλαγα έναντι 30 εκ. ευρώ! Ήταν άλλωστε βασικός και με την εθνική Ελπίδων της Ισπανίας, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, έχοντας σημαντική συμβολή στην επιτυχία. Έκανε και σούπερ χρονιά με τη Μάλαγα, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ!
****Πριν από τον Ίσκο, τη φανέλα με το νούμερο «23», φόρεσαν τα τελευταία χρόνια οι Μπέκαμ και Οζίλ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr