Home SPORTS NEWS Ανακοινώνεται ο Καβάνι από την Παρί

Ανακοινώνεται ο Καβάνι από την Παρί


Στην τελική ευθεία μπήκε η παραχώρηση του Έντισον Καβάνι στη Παρί Σεν Ζερμέν από τη Νάπολι και σύμφωνα με την «L’ Equipe» την Τρίτη αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μετακόμισή του στους πρωταθλητές Γαλλίας!

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός έχει συμφωνήσει με την Παρί για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Καβάνι θα παίρνει 8εκ. ευρώ το χρόνο, ενώ τα γαλλικά ρεπορτάζ «μιλούν» για 10εκ.

Να αναφέρουμε πως η Παρί είναι άλλωστε η μοναδική ομάδα, από τις διεκδικήτριες του 26άχρονου, που πληρώνει την ρήτρα των 63 εκ. ευρώ που έχει ο παίκτης στην Νάπολι! Αυτή την περίοδο φέρεται να είναι μάλιστα στην Ιταλία είναι ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, και έχει επαφές με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ώστε να οριστικοποιηθεί το «deal»!

Σύμφωνα με την πηγή που επικαλείται η γαλλική εφημερίδα, το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 65 εκατ. ευρώ, καθώς συμφωνήθηκε στο αρχικό ποσό να προστεθούν διάφορα μπόνους, αν ο Καβάνι πιάσει συγκεκριμένους στόχους (συμμετοχών, γκολ κ.α.).

Δηλώσεις για την υπόθεση έκανε μάλιστα και ο πρόεδρο της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας ανέφερε ότι συνεχάρη τον «ομόλογο» του στην Νάπολι για τη συμφωνία. Επιβεβαιώνοντας πως ο Καβάνι θα παίρνει 8εκ. ευρώ το χρόνο από την Παρί! «Έστειλα μήνυμα στο Ντε Λαουρέντις για να του πω συγχαρητήρια που τα κατάφερε καλύτερα από μένα με την Παρί. Πήρε περισσότερα από τα 43 εκατ. ευρώ που πήραμε εμείς για τον Παστόρε, όταν τον πουλήσαμε στην Παρί. Ο Καβάνι είναι ένας μοναδικός παίκτης. Δεν μπορούσε να μείνει στην Νάπολι, έπρεπε να σκεφτεί την καριέρα του και η Παρί του δίνει οχτώ εκατομμύρια το χρόνο», ανέφερε ο Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι!

Ο διεθνής άσος τα τελευταία χρόνια είχε εκφράσει την προτίμησή του στην Αγγλία, αλλά τα χρήματα των Αράβων της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως ανέτρεψε τα δεδομένα στην υπόθεση. Στους Παριζιάνους ο Καβάνι θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του, Εσεκιέλ Λαβέτσι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr