Home SPORTS NEWS Η… απάντηση της Ντόρτμουντ (video)

Η… απάντηση της Ντόρτμουντ (video)


Με… φόρα από το περσινό τρεμπλ και την πολύ καλή εικόνα της στα φιλικά πήγε η Μπάγερν στον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά η Ντόρτμουντ της έδωσε τη δική της… απάντηση, καθώς τη νίκη με 4-2 και έτσι η Μπορούσια σήκωσε την πρώτη κούπα της σεζόν! Με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ξεκινά με το αριστερό τη νέα αγωνιστική περίοδο… Ως αλλαγή έπαιξε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος στο 88’ μπήκε στη θέση του Γκιουντογάν!

Οι δυο ομάδες που πέρυσι έπαιξαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έδωσαν τη πρώτη τους φετινή… μάχη στην «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ» του Ντόρτμουντ, με τη γηπεδούχο να μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει το 1-0 με τον Ρόις στο 6’. Αυτό ήταν το τελικό για το πρώτο μέρος.

Μέσα σε ένα τρίλεπτο το σκορ έγινε 3-1 στο δεύτερο μέρος. Ισοφάρισε ο Ρόμπεν στο 54’ και η απάντηση της Ντόρτμουντ ήταν άμεση καθώς με αυτογκόλ του Φαν Μπούιτεν στο 56’ και τέρμα του Γκιουντογάν στο 57’ πήρε διαφορά δυο γκολ. Ο Ρόμπεν μείωσε σε 3-2 στο 64’, αλλά ο Ρόις με το δεύτερό του τέρμα στο 86’ έδωσε θριαμβευτικό τόνο στην επιτυχία της Ντόρτμουντ, η οποία δικαίως έφτασε στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ!

Οι συνθέσεις:
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Γιούργκεν Κλοπ): Βάιντενφελερτ, Γκρόσκροϊτς, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπέντερ (46′ Κελ), Σαχίν, Μπλαστσικόφσκι (72′ Ομπανεγιάνγκ), Γκιουντογάν (88′ Παπασταθόπουλος), Ρόις, Λεβαντόβσκι.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Πεπ Γκουαρδιόλα): Στάρκε, Λαμ, Μπόατενγκ, Βαν Μπούιτεν, Αλάμπα, Τιάγο, Ρόμπεν, Μίλερ, Κρόος (86′ Ντάντε), Σατσιρί (67′ Σβάινσταϊγκερ), Μάντζουκιτς (75′ Πισάρο).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr