Home SPORTS NEWS Η χορηγική…γκάφα του Γκέτσε!(pics)

Η χορηγική…γκάφα του Γκέτσε!(pics)


Την οργή της χορηγικής εταιρείας ένδυσης της Μπάγερν Μονάχου, Adidas, ένιωσε το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών, Μάριο Γκέτσε.

Ο Γερμανός διεθνής κατά την χτεσινή επίσημη παρουσίασή του από τον Ματίας Ζάμερ, κρατούσε με υπερηφάνεια την φανέλα με το Νο 19, όμως την ίδια στιγμή η στάμπα της Nike στο μπλουζάκι του… «έβαζε μάτια».

«Οι φωτογραφίες από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου με τον Μάριο Γκέτσε μας εξέπληξαν αρνητικά» τόνισε ένας εκπρόσωπος. «Συμβατικά είναι ανεπίτρεπτο γιατί είναι μια επίσημη εκδήλωση της Μπάγερν Μονάχου. Είμαστε ήδη σε συζητήσεις με τη διοίκηση.»

Ο Γκέτσε μπορεί ελεύθερα να φοράει παπούτσια της Nike, αφού έχει συμφωνία, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να φοράει μπλουζάκια της Adidas. Την ίδια ημέρα παρουσιάστηκε και ο Γιαν Κίρτσχοφ, απόκτημα από τη Μάιντζ, του οποίου το μπλουζάκι ήταν επίσης της… άλλης εταιρείας.

Βέβαια ο υψηλόσωμος αμυντικός κατάφερε να σώσει κάπως την κατάσταση αφού κάλυψε το σήμα με το… μανίκι της φανέλας της Μπάγερν!

Η Adidas κατέχει το 9,1% των μετοχών της βαυαρικής ομάδας και ο δ/νων σύμβουλός της είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Οπότε η… οργή του μετράει!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr