Home SPORTS NEWS Μαρτίνο ή Ενρίκε για «Μπάρτσα»;

Μαρτίνο ή Ενρίκε για «Μπάρτσα»;


Στη Μπαρτσελόνα συνεχίζουν την προσπάθειά τους για να βρουν νέο τεχνικό, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Τίτο Βιλανόβα (θα κάνει νέα επέμβαση και θεραπείας στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο) και δυο ονόματα παίζουν στον Τύπο της Βαρκελώνη! Μιλάμε για τον Λουίς Ενρίκε και τον Τάτα Μαρτίνο… Την ίδια ώρα ο Γιουπ Χάινκες ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα.

Με τον Γκεράρδο Μαρτίνο, οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» θα έχουν μάλιστα συνάντηση την Δευτέρα! Αυτό ανέφερε η ιστοσελίδα «Telam», που ανέφερε πως ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος τελευταία δούλεψε στη Νιούελς Ολντ Μπόις είναι υποψήφιος για τον πάγκο της «Μπάρτσα».
Να αναφέρουμε μάλιστα πως ο Αντριάν Κορία, βοηθός του Γκεράρδο Μαρτίνο, ήταν προπονητής του Λιονέλ Μέσι, όταν ο τελευταίος έπαιζε στους μικρούς της Νιούελς σε ηλικία 11-13 ετών!
Σε ότι αφορά στο Λουίς Ενρίκε να αναφέρουμε πως άνθρωποι της Θέλτα πήραν θέση και τόνισαν: «Είμαστε ήσυχοι, κανείς από τη Μπαρτσελόνα δεν μας έχει κάνει κρούση για τον προπονητής μας»

Από εκεί και πέρα ο Γιουπ Χάινκες είναι ο τεχνικός που θέλει ο κόσμος της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσκόπηση στη «Sport», αλλά ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως βασική του προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελούν ο κήπος του και τα… σκυλιά του. «Μετά από αυτό που έζησα και πέτυχα πέρυσι με την Μπάγερν Μονάχου, μου είναι δύσκολο να δεχθώ οποιαδήποτε προσφορά. Είμαι άλλωστε απασχολημένος με τα χόμπι μου, αθλούμαι, έχω τα σκυλιά μου και τον κήπο μου. Νιώθω καλά και χαίρομαι που έχω χρόνο για τον εαυτό μου»,υπογράμμισε ο 68άχρονος τεχνικός.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr