Home SPORTS NEWS «Νυχτερίδα» ο Ρομέου, στην Αλμερία ο Σούσο

«Νυχτερίδα» ο Ρομέου, στην Αλμερία ο Σούσο


Στην Βαλένθια-δανεικός από την Τσέλσι-θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Οριόλ Ρομέου, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή και το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Ισπανός μέσος παρουσιάστηκε από τις «νυχτερίδες», με τον ίδιο να τονίζει πως ήθελε καιρό να αγωνιστεί με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας.

Ο Ρομέου (ενημερώθηκε από τον Ζοσέ Μουρίνιο πως στους «μπλε» δεν θα είναι στις βασικές επιλογές) τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει στη Βαλένθια, και υπογράμμισε πως περιμένει να ζήσει μαγικές στιγμές μαζί με τον κόσμο του συλλόγου!

Δανεικός Αλμερία ο Σούσο
Η Αλμερία κατάφερε και πήρε τελικά δανεικό από τη Λίβερπουλ τον 19άχρονο Ισπανό επιτελικό μέσο, Σούσο.

Δυο μεταγραφές η Τζένοα
Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη Τζένοα. Η ομάδα της Γένοβα απέκτησε από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ τον 21άχρονο Κροάτη δεξιό μπακ, Σίμε Βρσάλκο, ενώ πήρε δανεικό από την Κουμπάν Κρασνοντάρ τον 20άχρονο Σενεγαλέζο επιθετικό, Μουσά Κονατέ.

Στο Αμβούργο ο Σόμπιχ
Ο Λάσε Σόμπιχ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Αμβούργο. Ο 22άχρονος Γερμανός στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Ντόρτμουντ, ενώ πέρσι έπαιξε δανεικός στην Γκρόιτερ Φιρτ.

Υπέγραψε στη Λεβερκούζεν ο Χίλμπερτ
Ο Ρομπέρτο Χίλμπερτ επιστρέφει στη Γερμανία, μετά από τρία χρόνια στη Μπεσίκτας, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τη Λεβερκούζεν. Ο 28άχρονος Γερμανός δεξιός μπακ-χαφ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Φάουχτ, Γκρόιτερ Φιρτ και Στουτγκάρδη.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr