Home SPORTS NEWS Πήρε και Ιγιαραμέντι η Ρεάλ

Πήρε και Ιγιαραμέντι η Ρεάλ


Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε κίνηση… ματ και απέκτησε για τα επόμενα έξι χρόνια τον Ασιέρ Ιγιαραμέντι, προσφέροντας περίπου 38 εκ. ευρώ ως αντάλλαγμα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο 23άχρονος μέσος ήταν στο στόχαστρο της «βασίλισσας» εδώ και καιρό και η διοίκηση των «μερένχες» κατέβαλε τη ρήτρα του στους Βάσκους και έτσι τον έκανε δικό της! Η παρουσίασή του θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο Ιγιαραμέντι αποχαιρέτησε με δάκρυα την πρώην ομάδα του.. .

Ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι δεν γυμνάστηκε μάλιστα με την Σοσιεδάδ την Παρασκευή και μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιοκίν Απεριμπάι και τον αθλητικό διευθυντή, Λόρεν. Έτσι, επιβεβαιώθηκε επίσημα πως ο 23άχρονος μέσος πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η διοίκηση της Σοσιεδάδ, η Ρεάλ κατέθεσε 30 εκ. ευρώ «καθαρά» για τη ρήτρα του παίκτη, και μαζί με τους φόρους το κόστος έφτασε τα 38.949.900 ευρώ!
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πρότειναν στον διεθνή μέσο βελτιωμένο συμβόλαιο, αλλά ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι ήθελε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο νέος άσος της «βασίλισσας» έκανε και δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, και όπως είπαμε, αποχαιρέτησε με δάκρυα την πρώην ομάδα του. Μίλησε για το παρασκήνιο της μεταγραφής, αλλά ενώ ευχαρίστησε και τη Σοσιεδάδ για όσα του πρόσφερε. «Η απόφαση δεν ήταν απλή, είμαι ευγνώμων στην Σοσιεδάδ, ωστόσο ήταν μια μοναδική ευκαιρία, στην οποία δεν μπορείς να αντισταθείς. Ήμουν σε διακοπές όταν με ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Έλαβα μία πρόταση, το σκέφτηκα και στο τέλος φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι ήταν μοναδική ευκαιρία. Δυσκολεύτηκα, αλλά είναι μια καλή απόφαση. Περιμένω να πάνε όλα καλά στους πρώην συμπαίκτες μου και εύχομαι καλή τύχη στο νέο τεχνικό επιτελεία. Να έχουν σπουδαίες επιτυχίες και κυρίως ο Γιαγκόμπα (Αρασάτε, ο προπονητής της ομάδας)», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιγιαραμέντι.

Ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι έκανε πέρυσι πολύ καλές εμφανίσεις με τη Σοσιεδάδ, ομάδα στην οποία έπαιζε από το 2008! Ο 23άχρονος άσος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την εθνική ομάδα των Ελπίδων της Ισπανίας!
Να αναφέρουμε πως ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι είναι ο τρίτος νεαρός που παίρνει η «βασίλισσα», μετά από τους Ίσκο και Ντανιέλ Καρβαχάλ.
Έτσι, η Ρεάλ έχει στο ρόστερ της πέντε ποδοσφαιριστές από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, κάτω των 21…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr