Home SPORTS NEWS Στη μάχη ο ΠΑΟΚ

Στη μάχη ο ΠΑΟΚ


Ένα βήμα πιο κοντά στους “χρυσοφόρους” ομίλους του champions league θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, Απόψε το βράδυ (21:00, OTE Sport 1, pamesports.gr) ο “Δικέφαλος” του Βορρά θα ριχτεί στη “μάχη” της γ’ προκριματικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Μέταλιστ.

Το μοναδικό μειονέκτημα για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς είναι το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του θα αγωνιστούν σε αυτό τον σπουδαίο αγώνα μπροστά σε κενά καθίσματα καθώς η Τούμπα θα είναι άδεια λόγω της τιμωρίας από την UEFA για τα περσινά επεισόδια με τη Ραπίντ Βιέννης.

Το έργο των “ασπρόμαυρων” δεν θα είναι εύκολο καθώς η Μέταλιστ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα αλλά και έτοιμη αγωνιστικά αφού το πρωτάθλημα στην Ουκρανία βρίσκεται σε εξέλιξη και το σύνολο του Μίρον Μάρκεβιτς έχει πετύχει ήδη τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Όμως, ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί καθώς διαθέτει ποδοσφαιριστές με εμπειρία σε ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά και παίκτες οι οποίοι μπορούν να “τρέξουν” τους Ουκρανούς και να ασκήσουν πίεση, στην οποία η Μέταλιστ δεν ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξει ο Ολλανδός τεχνικός του ΠΑΟΚ, αυτό πιθανότατα θα αποτελείται από τον Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Λίνο στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας και Γεωργιάδης. Το επιθετικό δίδυμο σε αυτό το 4-4-2 του Στέφενς θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόρενς, Βούκιτς, Ολίσε και Νέσιντ.

Η Μέταλιστ θα παραταχθεί με τους Ντισλιένκοβιτς, Βιγιάγκρα, Γκεγιέ, Μολέδο Ασεβέδο, Έντμαρ, Τόρες, Σόσα, Σόουζα, Μάρλος και Ντέβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ντέντσουκ, Μπερεζόβτσουκ, Σενίτσνιχ, Μπλάνκο, Κρασνοπιόροφ, Νόγιοκ, Σελάγεφ, Ραντσένκο, Κριστάλδο και Μπαρίλκο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο συμπατριώτης του Στέφενς, Πολ Φαν Μπούκελ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr